Havi Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #1 Ekran kartım NVIDIA olmasına rağmen böyle bir hata alıyorum ekran kartının en son sürücüsünü de yükledim ama halen aynı nasıl düzeltebilirim? 1050 Ti. Ryzen 5 3600. Dosya Ekleri hata.png 4,9 KB · Görüntüleme: 63
Ekran kartım NVIDIA olmasına rağmen böyle bir hata alıyorum ekran kartının en son sürücüsünü de yükledim ama halen aynı nasıl düzeltebilirim? 1050 Ti. Ryzen 5 3600.
KS KS Havi Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #11 EfeKanagül dedi: Hocam attığım bağlantıda indirme linki mevcut. İnternettende indirebilirsiniz. @Havi Genişletmek için tıkla... Tamamdır hallettim NVIDIA sürücüsünü kuruyorum hata verirse tekrar yazarım çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
EfeKanagül dedi: Hocam attığım bağlantıda indirme linki mevcut. İnternettende indirebilirsiniz. @Havi Genişletmek için tıkla... Tamamdır hallettim NVIDIA sürücüsünü kuruyorum hata verirse tekrar yazarım çok teşekkürler.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 19 Ağustos 2021 #12 Havi dedi: Tamamdır hallettim NVIDIA sürücüsünü kuruyorum hata verirse tekrar yazarım çok teşekkürler Genişletmek için tıkla... Oldu mu? Artı 0 Eksi
Havi dedi: Tamamdır hallettim NVIDIA sürücüsünü kuruyorum hata verirse tekrar yazarım çok teşekkürler Genişletmek için tıkla... Oldu mu?