slynaw Kilopat Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 17 16 Haziran 2019 #1 Erkan kartı driverimi kurup kullanamıyorum ve sürekli "No AMD graphics is installed..". hatası alıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. @claus bu konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz ? Son düzenleme: 16 Haziran 2019
Erkan kartı driverimi kurup kullanamıyorum ve sürekli "No AMD graphics is installed..". hatası alıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. @claus bu konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz ?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2019 #2 Kablolamayı tam yapınız mı? Ekran kartınızın güç ve PCle portuna oturup oturmadığını kontrol edin. Artı 0 Eksi
KS KS slynaw Kilopat Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 17 17 Haziran 2019 #3 windows 10'a herhangi bir sürücü kurulumu yapılamadığı için ekran kartımı takıp windows 8.1 kurdum ve bütün sürücüleri kurdum şuan da herhangi bir sorunla karşılaşmadım. yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
windows 10'a herhangi bir sürücü kurulumu yapılamadığı için ekran kartımı takıp windows 8.1 kurdum ve bütün sürücüleri kurdum şuan da herhangi bir sorunla karşılaşmadım. yardımcı olan herkese teşekkür ederim.