losxy0 Hectopat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 1.747 Çözümler 5 Yer İstanbul 11 Kasım 2023 #11 Recep Baltaş dedi: Gayet olası. Kasa yüzünden ekran kartı tam oturmayabiliyor. Saç kasalarda oluyor. Genişletmek için tıkla... Aklıma gelmişti fakat pek emin olamadım. Aydınlattığınız için sağ olun
Recep Baltaş dedi: Gayet olası. Kasa yüzünden ekran kartı tam oturmayabiliyor. Saç kasalarda oluyor. Genişletmek için tıkla... Aklıma gelmişti fakat pek emin olamadım. Aydınlattığınız için sağ olun
Maybach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 2.092 Makaleler 2 Çözümler 3 14 Kasım 2023 #12 Recep Baltaş dedi: Daha önce birisi bana kasa yüzünden ekran kartı sorunu olduğundan bahsetmişti gerçek hayatta. Genişletmek için tıkla... Olası. Galiba kasa değiştirdiğim için düzelmişti o problem. 4 yıl olmuş.
Recep Baltaş dedi: Daha önce birisi bana kasa yüzünden ekran kartı sorunu olduğundan bahsetmişti gerçek hayatta. Genişletmek için tıkla... Olası. Galiba kasa değiştirdiğim için düzelmişti o problem. 4 yıl olmuş.