Arkadaşlar hepinize emekleriniz için teşekkür ederim sorunu çözdüm. Laptopun arka kapağını açtım ve diskin hafif çıkık olduğunu gördüm, ittirdim ve düzeldi.
Depolama biriminde bir hata olabilir, yazılımsal veya donanımsal bad sectorler bu hataya yol açabilir. Çünkü bende bu yazılar çıktığı zaman Windows'un çalışmasını engelleyen yazılımsal bad sector olduğunu bulmuştum. Her yolu denemiştim ama en son format ile çözülmüştü.
Windows'un kurulu oldugu diski gormuyor olabilir hocam. Tamir ettirmeyi dusunebilirsiniz. Veya @Parti Şapkası hocamin dedigi gibi formati da deneyebilirsiniz.
Sistemin depolama birimini görmesi için defalarca bilgisayarı açıp kapattığımı hatırlıyorum. Başlarda görünmüyordu. Boot menusunde HDD çıkmıyordu. Windows diski ile başlatmaya çalışıyordum. Kabus gibiydi ama sonunda görünmeye başlamıştı.