hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 11 Ağustos 2022 #1 Merhaba dostlar, gün geçmiyor ki başıma bir şey gelmesin. Arkadaşlar bilgisayar açılışta No Boot Device hatası veriyor. Rica etsem yardım eder misiniz? Teşekkür ederim.
Merhaba dostlar, gün geçmiyor ki başıma bir şey gelmesin. Arkadaşlar bilgisayar açılışta No Boot Device hatası veriyor. Rica etsem yardım eder misiniz? Teşekkür ederim.
Fakur Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 126 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisliği öğrencisi 11 Ağustos 2022 #2 Bootlanicak drive gözükmüyor. OS in kurulu oldugu parcayi bi tak cikar yapmakla baslayabilirsiniz Artı 0 Eksi
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 11 Ağustos 2022 #3 İşletim sistemi takılı mı? Hatada başlatılacak işletim sistemi veya disk yok diyor. Artı 0 Eksi
KS KS hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 11 Ağustos 2022 #4 InternetciMen dedi: İşletim sistemi takılı mı? Hatada başlatılacak işletim sistemi veya disk yok diyor. Genişletmek için tıkla... Hard disk var hocam. Fakur dedi: Bootlanicak drive gözükmüyor. OS in kurulu oldugu parcayi bi tak cikar yapmakla baslayabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Hocam hard disk takılı. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: İşletim sistemi takılı mı? Hatada başlatılacak işletim sistemi veya disk yok diyor. Genişletmek için tıkla... Hard disk var hocam. Fakur dedi: Bootlanicak drive gözükmüyor. OS in kurulu oldugu parcayi bi tak cikar yapmakla baslayabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Hocam hard disk takılı.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 11 Ağustos 2022 #5 hergeceaglıyorum dedi: Hard disk var hocam. Hocam hard disk takılı. Genişletmek için tıkla... Peki önceden girebiliyor muydunuz? BIOS'a girip boot menüsünden HDD Disk'i seçin. Artı 0 Eksi
hergeceaglıyorum dedi: Hard disk var hocam. Hocam hard disk takılı. Genişletmek için tıkla... Peki önceden girebiliyor muydunuz? BIOS'a girip boot menüsünden HDD Disk'i seçin.