F furkan948 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 97 12 Temmuz 2021 #1 Bilgisayar açılırken bu hatayı alıyorum. Söktum SSD'yi geri taktım düzeldi ama tekrar etmesinden korkuyorum. Dosya Ekleri IMG_20210712_174658.jpg 20,3 KB · Görüntüleme: 83 Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2021
Bilgisayar açılırken bu hatayı alıyorum. Söktum SSD'yi geri taktım düzeldi ama tekrar etmesinden korkuyorum.
Çözüm Emir Yüksel 12 Temmuz 2021 SSD'yi sonradan HDD yerine taktıysanız tam iyi oturmamış olabilirsiniz veya zamanla oynamış olabilir içiniz rahat olsun.
SSD'yi sonradan HDD yerine taktıysanız tam iyi oturmamış olabilirsiniz veya zamanla oynamış olabilir içiniz rahat olsun.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #2 furkan948 dedi: Bilgisayar açılırken bu hatayı alıyorum. Söktum SSD'yi geri taktım düzeldi ama tekrar etmesinden korkuyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS'dan açılış sırasını değiştirin. Artı 0 Eksi
furkan948 dedi: Bilgisayar açılırken bu hatayı alıyorum. Söktum SSD'yi geri taktım düzeldi ama tekrar etmesinden korkuyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS'dan açılış sırasını değiştirin.
KS KS F furkan948 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 97 12 Temmuz 2021 #3 MuhammedA dedi: BIOS'dan açılış sırasını değiştirin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapcam. Artı 0 Eksi
Emir Yüksel Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.030 Makaleler 2 Çözümler 23 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #4 Sata kablosu yerinden oynamış olabilir takınca düzelmiştir, ne olur ne olmaz önemli verilerinizi yedeklemenizi öneririm. Laptop kullanıcısı mısınız? Artı 0 Eksi
Sata kablosu yerinden oynamış olabilir takınca düzelmiştir, ne olur ne olmaz önemli verilerinizi yedeklemenizi öneririm. Laptop kullanıcısı mısınız?
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #5 BIOS da girin, ok tuşlarını kullanarak boot sekmesine gelin buradan değiştirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS F furkan948 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 97 12 Temmuz 2021 #6 Emir Yüksel dedi: Sata kablosu yerinden oynamış olabilir, ne olur ne olmaz önemli verilerinizi yedeklemenizi öneririm. Laptop kullanıcısı mısınız? Genişletmek için tıkla... Evet. MuhammedA dedi: BIOS da girin, ok tuşlarını kullanarak boot sekmesine gelin buradan değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows kurulu olanı üste mi koyuyum. Artı 0 Eksi
Emir Yüksel dedi: Sata kablosu yerinden oynamış olabilir, ne olur ne olmaz önemli verilerinizi yedeklemenizi öneririm. Laptop kullanıcısı mısınız? Genişletmek için tıkla... Evet. MuhammedA dedi: BIOS da girin, ok tuşlarını kullanarak boot sekmesine gelin buradan değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows kurulu olanı üste mi koyuyum.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #7 furkan948 dedi: Evet. Windows kurulu olanı üste mi koyuyum. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
KS KS F furkan948 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 97 12 Temmuz 2021 #8 MuhammedA dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Yaptım. furkan948 dedi: Yaptım. Genişletmek için tıkla... İnşallah bidaha olmaz. Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Yaptım. furkan948 dedi: Yaptım. Genişletmek için tıkla... İnşallah bidaha olmaz.
Emir Yüksel Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.030 Makaleler 2 Çözümler 23 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #9 SSD'yi sonradan HDD yerine taktıysanız tam iyi oturmamış olabilirsiniz veya zamanla oynamış olabilir içiniz rahat olsun. Artı 0 Eksi Çözüm
SSD'yi sonradan HDD yerine taktıysanız tam iyi oturmamış olabilirsiniz veya zamanla oynamış olabilir içiniz rahat olsun.
KS KS F furkan948 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 97 12 Temmuz 2021 #10 Emir Yüksel dedi: SSD'yi sonradan HDD yerine taktıysanız tam iyi oturmamış olabilirsiniz veya zamanla oynamış olabilir içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... M.2 SSD galiba dediğiniz gibi yerinden oynamış söktüm taktım düzeldi. Her ihtimale karşı diğer arkadaşların dediğini yaptım. Artı 0 Eksi
Emir Yüksel dedi: SSD'yi sonradan HDD yerine taktıysanız tam iyi oturmamış olabilirsiniz veya zamanla oynamış olabilir içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... M.2 SSD galiba dediğiniz gibi yerinden oynamış söktüm taktım düzeldi. Her ihtimale karşı diğer arkadaşların dediğini yaptım.