M memo.01 Hectopat Katılım 9 Aralık 2013 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2014 #11 samet67671 dedi: BIOS pili - Google'da Ara bunu çıkar, 2 dakika sonra tak. Sonra BIOS default al. Genişletmek için tıkla... Abi benimki laptop tek çare bumu. Abi ben hafta sonu bilgisayarıma format atacağım ve mac kuracağım benim içinde az bir şey yedeklemem greken dosya var. Ben bunu Live CD ile yedekleyip sonra format atsam yine aynı sorunla karşılaşır mıyım ?
samet67671 dedi: BIOS pili - Google'da Ara bunu çıkar, 2 dakika sonra tak. Sonra BIOS default al. Genişletmek için tıkla... Abi benimki laptop tek çare bumu. Abi ben hafta sonu bilgisayarıma format atacağım ve mac kuracağım benim içinde az bir şey yedeklemem greken dosya var. Ben bunu Live CD ile yedekleyip sonra format atsam yine aynı sorunla karşılaşır mıyım ?
DJ Rush Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 1.679 Makaleler 4 Çözümler 5 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2014 #12 Windows 7 veya 8 dvd'sini tak, başlangıç onarma yap. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2014
M memo.01 Hectopat Katılım 9 Aralık 2013 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2014 #13 DJ Rush dedi: Windows 7 veya 8 dvd'sini tak, başlangıç onarma yap. Genişletmek için tıkla... Onarma yaptığımda programlar ve dosyalar silinir mi ?
DJ Rush dedi: Windows 7 veya 8 dvd'sini tak, başlangıç onarma yap. Genişletmek için tıkla... Onarma yaptığımda programlar ve dosyalar silinir mi ?
DJ Rush Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 1.679 Makaleler 4 Çözümler 5 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2014 #14 Hayır sadece zarar görmüş sistem dosyaları ve başlangıcı engelleyen dosyalar onarılır.
M memo.01 Hectopat Katılım 9 Aralık 2013 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2014 #15 DJ Rush dedi: Hayır sadece zarar görmüş sistem dosyaları ve başlangıcı engelleyen dosyalar onarılır. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.
DJ Rush dedi: Hayır sadece zarar görmüş sistem dosyaları ve başlangıcı engelleyen dosyalar onarılır. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.