Cnbzmert Hectopat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2017 #1 Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda uzun zamandır aşağıda göstereceğim hatayı alıyorum ve bu hata bu aralar çok sık olmaya başladı. Bilgisayarım normal çalışırken bir anda mavi ekranda birkaç yazı çıkıyor ve yeniden başlatıyor. Sonrasında ise bu hata geliyor: Bilgisayarımın modeli Acer Aspire 4820Tg. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2017
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda uzun zamandır aşağıda göstereceğim hatayı alıyorum ve bu hata bu aralar çok sık olmaya başladı. Bilgisayarım normal çalışırken bir anda mavi ekranda birkaç yazı çıkıyor ve yeniden başlatıyor. Sonrasında ise bu hata geliyor: Bilgisayarımın modeli Acer Aspire 4820Tg.
HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.494 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ocak 2017 #2 HDD'yi algılamıyor PC. HDD'ye giden kabloları kontrol et. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2017
Cnbzmert Hectopat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2017 #3 Silinen üye dedi: HDD' yi algılamıyor PC. HDD' ye giden kabloları kontrol et. Genişletmek için tıkla... Bios'ta gözüküyor HDD. Yine de takıp çıkaralım mı? @MF @Recep Baltaş yardım edebilir misiniz?
Silinen üye dedi: HDD' yi algılamıyor PC. HDD' ye giden kabloları kontrol et. Genişletmek için tıkla... Bios'ta gözüküyor HDD. Yine de takıp çıkaralım mı? @MF @Recep Baltaş yardım edebilir misiniz?
HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.494 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ocak 2017 #4 Bios'ta HDD birinci sırada mı ? Eğer birinci sıradaysa HDD'de bir sıkıntı olabilir.
Cnbzmert Hectopat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2017 #5 Silinen üye dedi: Bios'ta HDD birinci sırada mı ? Eğer birinci sıradaysa HDD'de bir sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet 1. Sırada.
Silinen üye dedi: Bios'ta HDD birinci sırada mı ? Eğer birinci sıradaysa HDD'de bir sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet 1. Sırada.
HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.494 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ocak 2017 #6 İmkanın varsa HDD'yi başka bilgisayarda denermisin?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 16 Ocak 2017 #7 Muhtemel HDD arızası. SSD'ye terfi etme zamanı gelmiş.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 16 Ocak 2017 #8 Diyor ki; Win 7'yi bırak, sosyali bir kurcala. Sorunun cevapları verildi sosyalde araştırın.
Cnbzmert Hectopat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2017 #9 Anladım, HDD sıkıntılı galiba. Ama şöyle birşey var, bazen gece kapatıp sabah açtığımda normal bir şekilde çalışıyor. Bunun sebebi nedir? Murat5038 dedi: Diyor ki; Win 7'yi bırak, sosyali bir kurcala. Sorunun cevapları verildi sosyalde araştırın. Genişletmek için tıkla... Windows 7'yi bırakması bırakırım ama win 8 veya win 10'da ekran kartı driverında sorun yaşıyordum. O yüzden Win 7 kullanıyorum. Bilgisayarım biraz eski olduğu için Win 8 ve Win 10'da sorunlar yaşadım.
Anladım, HDD sıkıntılı galiba. Ama şöyle birşey var, bazen gece kapatıp sabah açtığımda normal bir şekilde çalışıyor. Bunun sebebi nedir? Murat5038 dedi: Diyor ki; Win 7'yi bırak, sosyali bir kurcala. Sorunun cevapları verildi sosyalde araştırın. Genişletmek için tıkla... Windows 7'yi bırakması bırakırım ama win 8 veya win 10'da ekran kartı driverında sorun yaşıyordum. O yüzden Win 7 kullanıyorum. Bilgisayarım biraz eski olduğu için Win 8 ve Win 10'da sorunlar yaşadım.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 16 Ocak 2017 #10 Donanımsal bilgilerini bilmeden yorum yapamam.