etooo124 Femtopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #1 “No, I’m not a human” oynarken tam kapıya misafir geldi. Q’ya bastım, böyle kaldı. Ne yapmalıyım? (En az 2 saatlik gameplay boşa gidecek.) Acil cevap verirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2025
“No, I’m not a human” oynarken tam kapıya misafir geldi. Q’ya bastım, böyle kaldı. Ne yapmalıyım? (En az 2 saatlik gameplay boşa gidecek.) Acil cevap verirseniz sevinirim.
atlaas Decipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 1.026 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #2 etooo124 dedi: “No, I’m not a human” oynarken tam kapıya misafir geldi. Eki Görüntüle 2579799 Q’ya bastım, böyle kaldı. Ne yapmalıyım? (En az 2 saatlik gameplay boşa gidecek.) Acil cevap verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Maalesef çoktan boşa gitti. Bu oyunda tam olarak bu şekilde bir bug var ve çözümü yok. Üzgünüm. Artı 0 Eksi
etooo124 dedi: “No, I’m not a human” oynarken tam kapıya misafir geldi. Eki Görüntüle 2579799 Q’ya bastım, böyle kaldı. Ne yapmalıyım? (En az 2 saatlik gameplay boşa gidecek.) Acil cevap verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Maalesef çoktan boşa gitti. Bu oyunda tam olarak bu şekilde bir bug var ve çözümü yok. Üzgünüm.