Zaten ilk mesajımda yazdığım gibi 1.1.19 sürümünde oynuyorum orada da hata alınca çözüm arayışına girdim

Arkadaşlar ben yeni aldım da oyunu 1.1.19 sürümü geldi diye mi bilmiyorum ama calypso kanalından gördüğüm gibi yaptım aynısını ama yama yüklenmiyor anlamadım.( İlk kez yama yüklüyorum.)

Arkadaşlar ben yeni aldım da oyunu 1.1.19 sürümü geldi diye mi bilmiyorum ama calypso kanalından gördüğüm gibi yaptım aynısını ama yama yüklenmiyor anlamadım.( İlk kez yama yüklüyorum.)
V5 yamasını indirip oyunun ana klasörüne atıp yama exesini çalıştırıp platformu seç kurulum olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam kırık indirdik yani babaros hayrettin paşa usülü nasıl kurarız

hocam kırık indirdik yani babaros hayrettin paşa usülü nasıl kurarız
Öncelikle indirdiğin oyunun sürümüne bakman lazım. Sürümünü öğrendikten sonra da, sitemizde yama bilgileri kısmında hangi oyun sürümüyle hangi Türkçe yama sürümü uyumlu ona bakıp, ona göre indirmen lazım.

yamayı günceller misiniz 1.1.19 çıkmış

yamayı günceller misiniz 1.1.19 çıkmış
O sürüme güncellemiştik zaten

Türkçe Yama V6 olarak güncellenmiştir. V6 ile birlikte oyunun son sürümüne (1.1.23) güncellenmiştir. Calypso ekibi olarak, iyi oyunlar dileriz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…