No İnput Hatası

Woky

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
No input hatası alıyorum, monitör ve ekran kartının çalıştığına eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör çalışıyor. Ama ekran kartın ya da sistemin, hayır. Monitörün çalışmasaydı zaten ekrana görüntü gelmezdi, O hatanın gelmesi, monitörün çalıştığını ama ekrana sinyal gelmediğini belirtiyor.

Ekran kartını başka bilgisayarda denedin mi? Ne işlem yaptıktan sonra bu hata gelmeye başladı?

Anakartta yada başka bir şeyde sorun olabilir mi?

Ekran kartını başka bilgisayarda denedin mi? Ne işlem yaptıktan sonra bu hata gelmeye başladı?

Hdd kablosunu değiştirince gelmeye başladı.

Böyle bir durumda ekran kartını, Ram'lerini söküp kontrol ederek çözüm bulabilirsiniz. Ya da servis.
Evet ekran karını başka bir bilgisayarda denedim. Anakartı komple söküp temizleyip geri taktım. Bilgisayarım çok eski bu arada.

Ortada arızalı bir parça olduğunu düşünmüyorum.
Siz ne yaptı iseniz sökme takmada yapmışsınızdır. Başka HDD kablosu deneyin. Olmadı RAM'leri ve ekran kartını söküp pinlerini bilindik bir silgi ile silip olması gerektiği gibi yerine geri takıp deneyin. Olmadı anakart üzerindeki pili de söküp 5-10 saniye sonra geri takın.

Bu arada, fazla temastan kaçının.

Son düzenleme:

Dediklerini yapıp deneyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…