No İnput Hatası

Ekran kartını başka bilgisayarda denedin mi? Ne işlem yaptıktan sonra bu hata gelmeye başladı?

Monitör çalışıyor. Ama ekran kartın ya da sistemin, hayır. Monitörün çalışmasaydı zaten ekrana görüntü gelmezdi, O hatanın gelmesi, monitörün çalıştığını ama ekrana sinyal gelmediğini belirtiyor.
Anakartta yada başka bir şeyde sorun olabilir mi?

Ekran kartını başka bilgisayarda denedin mi? Ne işlem yaptıktan sonra bu hata gelmeye başladı?

Hdd kablosunu değiştirince gelmeye başladı.

Böyle bir durumda ekran kartını, Ram'lerini söküp kontrol ederek çözüm bulabilirsiniz. Ya da servis.
Evet ekran karını başka bir bilgisayarda denedim. Anakartı komple söküp temizleyip geri taktım. Bilgisayarım çok eski bu arada.

Ortada arızalı bir parça olduğunu düşünmüyorum.
Siz ne yaptı iseniz sökme takmada yapmışsınızdır. Başka HDD kablosu deneyin. Olmadı RAM'leri ve ekran kartını söküp pinlerini bilindik bir silgi ile silip olması gerektiği gibi yerine geri takıp deneyin. Olmadı anakart üzerindeki pili de söküp 5-10 saniye sonra geri takın.

Bu arada, fazla temastan kaçının.

Son düzenleme:
Ortada arızalı bir parça olduğunu düşünmüyorum.
Siz ne yaptı iseniz sökme takmada yapmışsınızdır. Başka HDD kablosu deneyin. Olmadı Ram'leri ve ekran kartını söküp pinlerini bilindik bir silgi ile silip olması gerektiğigibş yerine geri takıp deneyin. Olmadı anakart özerindeki pili de söküp 5-10 saniye sonra geri takın.

Bu arada, fazla temastan kaçının.

Dediklerini yapıp deneyim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı