Çözüm No interval found for . Using 8000000

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
287
Yer
İstanbul
Mac OS X boot ederken "No interval found for . Using 8000000" hatası ile karşılaşırsanız bunun nedeni USB portlarıdır.

Çözüm olarak [Kurulum yapılan USB bellek]:\EFI\CLOVER\kexts klasöründen GenericUSBXHCI.kext dosyasını silin.

Hocam USB bellekteki bu klasöre windows ortamında nasıl erişim yapacağız ? Gözükmüyor çünkü.

Silinmesi isttenilen kext sildim ama hata hala devam ediyor.

bende bu hatayı alıyorum. Sildim ancak haala devam ediyor..

Hocam dediğiniz yapmadım daha fakat Yosemite'yi denedim -v -x komutu ile kurulumu gerçekleştirdim. Fakat açılışta şifremi yazıp enterladığımda mouse' da dönen gökkuşağı gibi şey çıktı, orda takıldı. Daha sonra tekrar ML2' yi denedim -v -x komutu ile geçtim bu hatayı. Kurdum fakat kuruluştan sonra USB takılı iken boot edip ML2 ile çalıştırmayı denedim. "No interval found for . Using 8000000" hatasını yine aldım. -v -x komutu ile denedim bir de bu seferde dondu kaldı. Bir yerde aynı hatayı Yosemite'de de aldım fakat güvenli modda kurabildim. Sizce sorun nedir ? @montezuma

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam VoodoPS2Controller.kext var,umarım dediğiniz odur onu siliyorum.

Güncelleme: Hocam sildim ve kurulum kodsuz başladı,fakat şöyle bir sorun var ki ne mouse ne touchpad ne klavye hiç birini kullanamıyorum ne yapacağım ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…