No Man's Sky benzeri oyun tavsiyesi

proixewety

Hectopat
Daha fazla  
Tek başıma oynayabileceğim keşif yapıp yavaş yavaş gelişeceğim uzun soluklu oyun arıyorum.

Indie, platform her türlü oyun türü olabilir, mantık olarak No Man's Sky benzeri olabilir o yüzden yazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek başıma oynayabileceğim keşif yapıp yavaş yavaş gelişeceğim uzun soluklu oyun arıyorum.

Indie, platform her türlü oyun türü olabilir, mantık olarak No Man's Sky benzeri olabilir o yüzden yazdım.
Elite Dangerous önerebilirim. NoMan's Sky gibi base kurma olayı yok. Ancak çok çok çok çok daha sağlam bir gemi geliştirme ve ticaret sistemi var. DLC'sini de alırsanız, FPS modunda yer görevleri de yapabiliyorsunuz. Çok uzun saatler geçirtecek, keyifli bir oyundur.

Stellaris ikinci önerim olabilir. Daha çok strateji, ticaret ve yönetim oyunudur. Karmaşık bir oyundur ama zevklidir.

Tam olarak beklentinizi karşılar mı bilmem ama Astroneer var bir de. Daha toon grafikli bir oyun. Ama epey keyiflidir.

No Man's Sky alternatifi çok olan bir oyun değil maalesef.

No Man's Sky alternatifi çok olan bir oyun değil maalesef.
Sanırım öyle tam aradığımı bulamadım
Güzel oyunlar hocam ama sadece astroneer dışında sadece gemide geçiriyoruz sanırım. Astroneer'i arkadaşlarla beraber başlayıp devam edememiştik.

Sanırım öyle tam aradığımı bulamadım

Güzel oyunlar hocam ama sadece astroneer dışında sadece gemide geçiriyoruz sanırım. Astroneer'i arkadaşlarla beraber başlayıp devam edememiştik.
Elite Dangerous'da gemi dışı görevler de geldi "Odyssey" DLC'si ile. Gezegenlere inip materyal toplama, suikast görevleri, taşımacılık görevleri vs eklendi. Bildiğiniz NoMan's Sky gibi gezegen yüzeylerinde de artık oynanabiliyor. Ama base kurma vb sandbox tarzı öğeler yok tabii ki. Daha görev odaklı, yüzey oynanışı kısaca.

Stellaris ise zaten strateji oyunu olarak düşünülebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…