No Man's Sky save seçtirmiyor

Anilcan22

Zeptopat
Daha fazla  
Oyunda başta 1 saat kadar oynadım, gemiye bindim indim sonra çıktım. Tekrar girdiğimde save almamış, belli bir noktaya ilerlemem lazım diye düşündüğümde base yapıp Save Beacon yaptım. Manuel tekrar kaydedip oyundan çıktım ancak girdiğimde yine bana bir save loadlama ekranı göstermeden direkt oyunu baştan açıyor.

Gemiye gir çık yaptığında save almış oluyor olması lazım oyun, Steam'den oynuyorsanız oyun dosyalarını doğrulatmayı deneyebilirsiniz veya oyunu yeniden kurmayı.
Oyun modu ayarı farklı ise daha farklı olabilir. Ancak ayar / Zorluk değiştirmediyseniz gemiye binip inmeniz bile otomatik save aldıracaktır.

Gemiye gir çık yaptığında save almış oluyor olması lazım oyun, Steam'den oynuyorsanız oyun dosyalarını doğrulatmayı deneyebilirsiniz veya oyunu yeniden kurmayı.
Oyun modu ayarı farklı ise daha farklı olabilir. Ancak ayar / Zorluk değiştirmediyseniz gemiye binip inmeniz bile otomatik save aldıracaktır.
Evet normalde öyle save alıyor ancak bende almıyor. Alması için zorlayıp save beacon dahi yaptım ancak save dosyası documents içerisinde olmasına rağmen oyunu başlattığımda dosyaya erişemiyorum gibi. Silip yükledim olmadı, ayrıca oyunu XBOX üzerinden aldım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı