Çözüldü "No operating System found" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hiddenpeek

Hectopat
Makaleler
1
Bugün Zero fill format (Low level format) programı indirip bilgisayarıma kurdum. SSD'yi tamamiyle sıfırlamaktı amacım. Zaten başka diskim yok bilgisayarda sadece SSD takılı.
Programı çalıştırdım, %2 iken falan iptal ettim. Aradan 2 saat geçti ve bilgisayarı açtığımda.

Şöyle bir hatayla karşılaştım.

Windows'un kurulu olduğu diski sıfırlamaya çalıştığım için bilgisayar hiç açılmıyor.
Sanırsam bilgisayarı Windows kurulu olan bir USB ile yeniden kurup sıfırlamam gerekiyor.
Fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. USB ile kurulumun nasıl yapıldığını durum bu haldeyken nasıl düzeltebileceğimi anlatabilecek var mı?

Hocam trilyarlarca windows kurulum usbsi nasıl hazırlanır konusu var. Bİ internet kafeden yada arkadaş bilgisayarından vs hazırlayıp formatınızı atın. Uygulama sizin işletim sisteminizin dosyalarını bozduğu için işletim sistemi açılamıyor.

Hocam Usb'yi hazırladıktan sonra, bilgisayara takıp çalıştırınca otomatik algılıyor mu?

Açarken boot menu tuşunuza seri bi şekilde tekrar tekrar basıp boot menunuze girmelisiniz (Tuş anakartınızın modeline göre değişir). Orada usb yi seçmelisiniz.

Açarken boot menu tuşunuza seri bir şekilde tekrar tekrar basıp boot menunuze girmelisiniz (Tuş anakartınızın modeline göre değişir). Orada USB'yi seçmelisiniz.

Hocam Zero Fill Format programından Low level format attım. Bilgisayar'da sadece 1 disk var o da Windows'un kurulu olduğu SSD'm'di. Ve format USB'sini takıp bigisayarı açınca

Bu hatayı aldım. Rica etsem yardımcı olur musunuz?

“Your device ran into a problem and needs to restart”

Okunmuyor ki. Ayrıca usb yi takmanız yeterli değil boot menüsünden seçtiniz mi?

Okunmuyor ki. Ayrıca USB'yi takmanız yeterli değil boot menüsünden seçtiniz mi?

“Your device ran into a problem and needs to restart”

Evet. Boot ettim tabii ki. Windows logosundan sonra bu erkten geliyor.

Okunmuyor ki. Ayrıca usb yi takmanız yeterli değil boot menüsünden seçtiniz mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam video çektim, böyle oluyor.

@turko35408

Son düzenleme:
Oradaki stop code okunmuyor. Ne yazıyor?

Bu arada SSD'niz James Donkey. Sorunlu olduğu bilinen bir marka.

SSD'yi cihazdan söküp deneyin bakalım kurulum ekranı gelecek mi?

Ayrıca sistem UEFI değilse -ki bence değil- USB belleğe görseldeki gibi yazdırın.

Son düzenleme:
0xc000021a

Hocam 1 hafta evvel, konunun en üstündeki hata varken aynı USB ile kurmuştum ve sorun çıkmamıştı. UEFI olmasa kurulur muydu?

O zaman SSD'yi sistemden çıkarıp USB bellekle başlatın bakalım kurulum ekranı gelecek mi?

USB bellek veya içindeki Windows imajı da sorunlu olabilir.

Varsa USB belleği farklı USB portta deneyin.

Lenovo'nun hangi modeli? Bilmiyorsanız cihazın altındaki etikete bakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…