sazy3434 Yoctopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #1 Nasıl düzeltebilirim? Yaklaşık 1 aydır böyle. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2025
3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 4 Mart 2025 #2 Bu hata mesajını türkçeye çevirmeyi denediniz mi? İşletim sistemi bulunamadı diyor. İşletim sistemi kurun sorun düzelir.
Bu hata mesajını türkçeye çevirmeyi denediniz mi? İşletim sistemi bulunamadı diyor. İşletim sistemi kurun sorun düzelir.
B batuhan demir yıldız Decapat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 544 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #3 İşletim sistemi dosyaları bozulmuş. Sıfırdan Windows kurman gerek.
sazy3434 Yoctopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #4 Onu nasıl yapicam
Jacpues Hectopat Katılım 21 Ekim 2019 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #5 sazy3434 dedi: Onu nasıl yapicam Genişletmek için tıkla... Başka bir bilgisayardan oluşturacağın format diski ya da cd ile format atmak gerekiyor. Rufus ile nasıl iso yazacağına dair rehberler var onlara bakabilirsin.
sazy3434 dedi: Onu nasıl yapicam Genişletmek için tıkla... Başka bir bilgisayardan oluşturacağın format diski ya da cd ile format atmak gerekiyor. Rufus ile nasıl iso yazacağına dair rehberler var onlara bakabilirsin.
B batuhan demir yıldız Decapat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 544 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #6 @sazy3434 windows 11 kurulumu için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows 10 kurulumu için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoyu izle. Adımları takip et.
@sazy3434 windows 11 kurulumu için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows 10 kurulumu için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoyu izle. Adımları takip et.