B bilalbakirci Hectopat Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2018 #1 Merhabalar hocalarım. No possible BIOS file found hatası alıyorum. BIOS güncellemedim ama olmadı, USB İle format atmaya geçmiyor. CD ile atabiliyorum o da olmuyor bir yerden sonra takılıyor. Anakartım: BIOStar Anakart Modelim: A780l3l Buradaki hatayı alıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2018
Merhabalar hocalarım. No possible BIOS file found hatası alıyorum. BIOS güncellemedim ama olmadı, USB İle format atmaya geçmiyor. CD ile atabiliyorum o da olmuyor bir yerden sonra takılıyor. Anakartım: BIOStar Anakart Modelim: A780l3l Buradaki hatayı alıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et