A Ahmet5061 Hectopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #1 PC'de "Entering the Power saving" hatasi alıyorum. PC'yi baslatinca çalışıyor ama ekran gelmiyor. Ekran karti fani da dönmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2024
PC'de "Entering the Power saving" hatasi alıyorum. PC'yi baslatinca çalışıyor ama ekran gelmiyor. Ekran karti fani da dönmüyor.
Stillegehan Centipat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #2 Monitör markan ne acaba? Artı 0 Eksi
KS KS A Ahmet5061 Hectopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #3 Stillegehan dedi: Monitör markan ne acaba? Genişletmek için tıkla... LG'nin Stillegehan dedi: Monitör markan ne acaba? Genişletmek için tıkla... Televizyona bağladım hdi ile yine keran gelmedi monitöre vga ile bagladim Artı 0 Eksi
Stillegehan dedi: Monitör markan ne acaba? Genişletmek için tıkla... LG'nin Stillegehan dedi: Monitör markan ne acaba? Genişletmek için tıkla... Televizyona bağladım hdi ile yine keran gelmedi monitöre vga ile bagladim