Çözüldü "No signal" hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

anteplieness

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm. 1 yıldır PC'yi kurmuyordum, bugün kurmaya karar verdim. PC'nin tüm kablolarını taktım, monitöre bağladım ancak no sinyal hatası veriyor. Pazar günü teknik servise götürdüm, hatanın çözüldüğünü söylediler ancak çözülmemiş. Kasanın içerisinde ekran kartının hemen yanında mavi ve kırmızı ışık yanıyor. Bu neden dolayıdır. Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_20250813_221235.jpg
    IMG_20250813_221235.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20250813_221431.jpg
    IMG_20250813_221431.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 24
Çözüm
Selamünaleyküm. 1 yıldır PC'yi kurmuyordum, bugün kurmaya karar verdim. PC'nin tüm kablolarını taktım, monitöre bağladım ancak no sinyal hatası veriyor. Pazar günü teknik servise götürdüm, hatanın çözüldüğünü söylediler ancak çözülmemiş. Kasanın içerisinde ekran kartının hemen yanında mavi ve kırmızı ışık yanıyor. Bu neden dolayıdır. Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Dönüştürücü kullanıyorsunuz sanırım. Dönüştürücü bozulmuş. Dönüştürücü kullanıyorsanız eğer dediğim gibi dönüştürücü yerine VGA to HDMI tarzı kablo alın bir ucu HDMI girişi bir ucu VGA girişi dönüştürücü almayın o dönüştürücüler kaliteli markalardan olmadığı sürece anında bozuluyorlar.
Dönüştürücü kullanıyorsunuz sanırım. Dönüştürücü bozulmuş. Dönüştürücü kullanıyorsanız eğer dediğim gibi dönüştürücü yerine VGA to HDMI tarzı kablo alın bir ucu HDMI girişi bir ucu VGA girişi dönüştürücü almayın o dönüştürücüler kaliteli markalardan olmadığı sürece anında bozuluyorlar.

Çözüm

Baba bundan alacağım doğru değil mi 1. fotoğraf 2. de dönüştürücü dediğiniz bu değil mi?

.

Dosya Ekleri

• IMG-20250813-WA0006(1).jpg
    IMG-20250813-WA0006(1).jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20250814_000018.jpg
    IMG_20250814_000018.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 16

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı