No such partition hatası

İsimsizAB

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar Windows 10’un yanına Ubuntu 14.0 kurmuştum ancak sonradan Ubuntu’yu disk yönetten sildim ve Windows 10’un kurulu olduğu yerle birleştirdim. Bilgisayarı yeniden açtığımda bu hatayı alıyorum şimdi. İlk olarak windows 10 CD veya USB’si yok.

Onarmayı açamam 2. olarak başka bir bilgisayarım yok ve internet problemim var 3. olarak windows 8.1 olan bir USB var ancak onla boot edemiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden sağolun. Win 8.1 boot ederken sol üstte bir çubuk yanıp sönüyor sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulum medyasını takıp, çalıştırdıktan sonra Komut İstemini açın ve aşağıdaki komutları girin. Sonrasında bilgisayarınızı yeniden başlatıp durumu gözlemleyin.

Kod:
bootrec /fixmbr
bootrec /fixboot
bootrec /rebuildbcd

Dediğim gibi kurulum medyasını takamam çünkü bir kurulum medyam yok. Win 8.1 yüklü USB var ancak o da boot etmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben de aynı sorunu yaşıyorum şu anda dediğimiz gibi yaptım sen komuttan sonra yes no falan sordu yes dedim hata verdi.

Bu sorunun 2 farklı çözümü vardır ve eğer bootrec /fixmbr, bootrec /fixboot komutları çalışmazsa Windows'a yeniden erişebilmek için tekrar Linux veya GRUB kurmanız gerekir.

Bu noktadan ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• 1587727509448431498839.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…