No Te Enamores (Alan Walker Remix)

İlk defa bu tarz bir şarkıyı beğendim gibi oldum vallahi
Bende. Şarkıyı maalesef spotify premiumun olmadığı ve bilgisayarımın yanımda olmamasıy yüzünden 1 kere çok büyük zorluklarla dinlemeyi başardım. Sonuç güzel olmuş.

Bende. Şarkıyı maalesef Spotify Premium'un olmadığı ve bilgisayarımın yanımda olmamasıy yüzünden 1 kere çok büyük zorluklarla dinlemeyi başardım. Sonuç güzel olmuş.

Bu attığınız kısa zaten. Tam versiyonu YouTube'da var mı?

Bu attığınız kısa zaten. Tam versiyonu YouTube'da var mı?
Bu attığım Spotify linki, üstüne basdığünda Spotify'a yönlendiriyor. 12.00'de yayınlandı diye biliyorum, YouTube'da yoktur ama ben bir bakayım.

Sana zahmet olmasın reis.
Varmış, ben şok . Bir de bu kanala aboneyim nasıl görmedim anlamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hem de senin gibi bir Alan fanı görmedi

Hem de senin gibi bir Alan fanı görmedi
Anlamış değilim, az önceden beri şarkıyı açnaya çalışıyordum. Oynatma listesi oluştur, 4 şarkı ekle, karışık çal. Çok zor oldu, aklıma gelmedi. 20-30 kişiye abone olduğum için görmedim muhtemelen.

Ben şahsen pek sevmiyorum. Hangi dil emin değilim ama On My Way'de Farruko'nun yeri iyiydi o kadar. Bence şarkı pek iyi değil. Tabii arkada çalan müzik iyi de işte kullanılan dil bence pek iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…