Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 8 Kasım 2022 #1 Sorum başlıktaki gibidir engel oluyor mu?
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 8 Kasım 2022 #2 Ben çizdirip geçtim. Mülakattan önce 5 6 ay kala çizdir, iyileşme süreci için. Gerisi şans doktor oku der okursan sıkıntı yok
Ben çizdirip geçtim. Mülakattan önce 5 6 ay kala çizdir, iyileşme süreci için. Gerisi şans doktor oku der okursan sıkıntı yok
I ilhami17 Yoctopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #3 göz çizdirme ile ilgili mesajınızın üzerinden baya zaman geçmiş ama yinede sormak istedim. dikkat etmemiz gerekenler var mıdır. doktor tavsiyeniz var mı
göz çizdirme ile ilgili mesajınızın üzerinden baya zaman geçmiş ama yinede sormak istedim. dikkat etmemiz gerekenler var mıdır. doktor tavsiyeniz var mı
NyveX Picopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 137 5 Mayıs 2025 #4 Megaton dedi: Ben çizdirip geçtim. Mülakattan önce 5 6 ay kala çizdir, iyileşme süreci için. Gerisi şans doktor oku der okursan sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... Merhaba e-nabıza rapor vb. geçtimi
Megaton dedi: Ben çizdirip geçtim. Mülakattan önce 5 6 ay kala çizdir, iyileşme süreci için. Gerisi şans doktor oku der okursan sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... Merhaba e-nabıza rapor vb. geçtimi