"No video input, enter sleep mode" problemi

rauxey

Hectopat
Bilgisayarın parçalarının tozunu almak için ekran kartı, RAM, HDD gibi parçaları yuvalarından çıkardım, parçaların tozunu aldıktan sonra geri yuvalarına taktım. Bilgisayarımı başlattım fakat "No video input, enter sleep mode. " hatasını almaya başladım. Sorunun sebebini az çok tahmin edebiliyorum, ekran kartını tekrar yuvasına takarken yuvanın kilidini açmadan biraz baskı uyguladım ve ekran kartının yuvaya oturan tarafında bir kayıp olduğunu gördüm.
Fotoğrafta ekran kartının sağ tarafında bir kusur olduğu açıkça belli oluyor. Ekran kartı modelim "Radeon RX 550 Aero ITX 2 GB OC".
Nerede tamir ettirebilirim veya tamir ettirebilir miyim? Yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O pinler bildiğim kadarıyla normal. Az önce kartı çıkartıp baktım benimki de aynı şekilde.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    431,8 KB · Görüntüleme: 40
Bellekleri kontrol et oturmamış olabilir.

Pinlerde sorun yok. Kartı çıkarın kulakçığı açın ve kartı yerleştirip çıt sesi gelene kadar bastırın. Ek olaram RAMleride aynı şekilde yapın.

Pinlerde sorun yok. Kartı çıkarın kulakçığı açın ve kartı yerleştirip çıt sesi gelene kadar bastırın. Ek olaram RAMleride aynı şekilde yapın.
Ramler düzgün oturmamış sorun ondan kaynaklanıyormuş çıkar tak yapınca düzeldi herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…