A Abranas Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 396 Çözümler 3 15 Ekim 2020 #1 Bilgisayarı açtığımda ekranda bu yazıyı görüyorum, ekran kartı ve işlemci soğutucu fanları dönüyor. Anakartı bir sorundan dolayı yerinden cıkartıp takmıştım ben ondan dolayı kaynaklayacağını düşünüyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Bilgisayarı açtığımda ekranda bu yazıyı görüyorum, ekran kartı ve işlemci soğutucu fanları dönüyor. Anakartı bir sorundan dolayı yerinden cıkartıp takmıştım ben ondan dolayı kaynaklayacağını düşünüyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 15 Ekim 2020 #2 Ekran kartı ile monitör arasındaki kabloyu kontrol edin.
A Abranas Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 396 Çözümler 3 15 Ekim 2020 #3 Kokona Shiki dedi: Ekran kartı ile monitör arasındaki kabloyu kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim gene olmadı başka bir parçada mı problem var acaba
Kokona Shiki dedi: Ekran kartı ile monitör arasındaki kabloyu kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim gene olmadı başka bir parçada mı problem var acaba