Can T Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 293 Yer Gözden uzak 2 Temmuz 2021 #1 Yeni bilgisayar aldım Teknobiyotik'ten ama "no video input" hatası veriyor. Monitörde ne sıkıntısı var?
Yeni bilgisayar aldım Teknobiyotik'ten ama "no video input" hatası veriyor. Monitörde ne sıkıntısı var?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 2 Temmuz 2021 #11 Can T dedi: O nedir? Genişletmek için tıkla... Monitörlerde birden fazla giriş olduğunda hangisinin kullanılacağını seçen bir ayar. Artı 0 Eksi
Can T dedi: O nedir? Genişletmek için tıkla... Monitörlerde birden fazla giriş olduğunda hangisinin kullanılacağını seçen bir ayar.
KS KS Can T Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 293 Yer Gözden uzak 2 Temmuz 2021 #12 Berkay Davas dedi: Monitörlerde birden fazla giriş olduğunda hangisinin kullanılacağını seçen bir ayar. Genişletmek için tıkla... Tek girişi var Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Monitörlerde birden fazla giriş olduğunda hangisinin kullanılacağını seçen bir ayar. Genişletmek için tıkla... Tek girişi var
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 2 Temmuz 2021 #13 Can T dedi: Tek girişi var. Genişletmek için tıkla... İşin içinde dönüştürücü olduğunda hiçbir şey net değil. Dönüştürücü arızalı olabilir. Artı 0 Eksi
Can T dedi: Tek girişi var. Genişletmek için tıkla... İşin içinde dönüştürücü olduğunda hiçbir şey net değil. Dönüştürücü arızalı olabilir.
KS KS Can T Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 293 Yer Gözden uzak 2 Temmuz 2021 #14 Berkay Davas dedi: İşin içinde dönüştürücü olduğunda hiçbir şey net değil. Dönüştürücü arızalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Televizyona taktım olmadı Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: İşin içinde dönüştürücü olduğunda hiçbir şey net değil. Dönüştürücü arızalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Televizyona taktım olmadı