Sredih Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #1 Bilgisayarım durduk yere "no video input" hatası verdi. Kabloları tak çıkar yaptım, RAM'ları tak çıkar yaptım, BIOS pilini, ekran kartını her şeyi tak çıkar yaptım ama düzelmedi. Yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2022
Bilgisayarım durduk yere "no video input" hatası verdi. Kabloları tak çıkar yaptım, RAM'ları tak çıkar yaptım, BIOS pilini, ekran kartını her şeyi tak çıkar yaptım ama düzelmedi. Yardımcı olabilecek var mı?
N Nebukadzer Megapat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 793 Çözümler 1 9 Kasım 2022 #2 Kasadan monitöre görüntü gelmiyor. Arkadaki monitör ile kasayı bağlayan kabloyla oyna çıkar tak. Düzelmiyorsa farklı bir kablo ile dene.
Kasadan monitöre görüntü gelmiyor. Arkadaki monitör ile kasayı bağlayan kabloyla oyna çıkar tak. Düzelmiyorsa farklı bir kablo ile dene.
Sredih Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #3 Nebukadzer dedi: Kasadan monitöre görüntü gelmiyor. Arkadaki monitör ile kasayı bağlayan kabloyla oyna çıkar tak. Düzelmiyorsa farklı bir kablo ile dene. Genişletmek için tıkla... Akşam yapıcam. Birde ekran kartının ışığı yanıyor ama pervanesi dönmüyor bunu yazmayı unutmuşum
Nebukadzer dedi: Kasadan monitöre görüntü gelmiyor. Arkadaki monitör ile kasayı bağlayan kabloyla oyna çıkar tak. Düzelmiyorsa farklı bir kablo ile dene. Genişletmek için tıkla... Akşam yapıcam. Birde ekran kartının ışığı yanıyor ama pervanesi dönmüyor bunu yazmayı unutmuşum
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.354 Çözümler 56 9 Kasım 2022 #4 Sredih dedi: Akşam yapıcam. Birde ekran kartının ışığı yanıyor ama pervanesi dönmüyor bunu yazmayı unutmuşum Genişletmek için tıkla... Yük altında olmadığı içindir.
Sredih dedi: Akşam yapıcam. Birde ekran kartının ışığı yanıyor ama pervanesi dönmüyor bunu yazmayı unutmuşum Genişletmek için tıkla... Yük altında olmadığı içindir.