TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 687 Çözümler 2 14 Mayıs 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı 1050 Ti Anakart H81M-K İşlemci İ5 4570 Sabah 10 gibi video izliyordum. Ekran bir anda gitti ve ekranda no video input yazdı. Sonra monitör uyku moduna geçti. Kabloları çıkar tak yaptım, RAM'leri çıkardım tek tek denedim, ekran kartını çıkar tak yaptım, olmadı.
Sabah 10 gibi video izliyordum. Ekran bir anda gitti ve ekranda no video input yazdı. Sonra monitör uyku moduna geçti. Kabloları çıkar tak yaptım, RAM'leri çıkardım tek tek denedim, ekran kartını çıkar tak yaptım, olmadı.
Abradolf Lincoler Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 474 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #2 Temassızlık olabilir. İmkanınız varsa kabloları başka bir sistemde deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 687 Çözümler 2 14 Mayıs 2023 #3 Abradolf Lincoler dedi: Temassızlık olabilir. İmkanınız varsa kabloları başka bir sistemde deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni kablo alsam düzelme ihtimali var mı eğer kablo değişince yine düzelmezse ekran kartın da mi sorun vardır. Artı 0 Eksi
Abradolf Lincoler dedi: Temassızlık olabilir. İmkanınız varsa kabloları başka bir sistemde deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni kablo alsam düzelme ihtimali var mı eğer kablo değişince yine düzelmezse ekran kartın da mi sorun vardır.