No_reply@email.apple.com gerçek mi?

Makaleler
2
Daha fazla  
Posta kutuma bu mail adresinden biri 30 Eylül'de kalanları da 3 Ekim'de olmak üzere toplam 6 posta geldi. Apple logosu falan görünce ufaktan bir titredim. Postalardan birini sizlerle paylaşacağım.

"Dear williams" ile başladığını görünce sahte olduğunu düşündüm ama ne olur ne olmaz tarayıcıdan appleid şifremi değiştirdim. Değiştirdim ama giriş yapamıyorum çünkü güvenlik sorularının cevaplarını hatırlamıyorum ve sıfırlamak istediğimde doğrulanması tarzında bir uyarı alıyorum.

Çok fake geldi sahte olduğu belli

iCloud gibi satın alımlar yapmadığın sürece durduk yere Apple sana asla mail göndermez.Fake bir mail adresi itibar etmemeni tavsiye ederim

Bilmediğiniz bir satın alma veya abonelik hakkında bir e-posta aldıysanız, kimlik avı dolandırıcılığı olabilir. Herhangi bir şeye tıklamayın, e-postayı silin.

Satın alma işleminin gerçekten yapılıp yapılmadığını onaylamak için AppleID / iTunes hesabınıza giriş yapın ve satın alma geçmişinizi kontrol edin. Orada gerçekten yetkisiz bir satın alma işlemi gösteriliyorsa, desteğe bildirerek geri ödeme talebinde bulunabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…