Çözüldü Nobara Linux kurarken "Verification failed: (0x1A) Security Violation" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dndrosman

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı:Asus Dual GTX 1660 Super 6GB İşlemci:MD Ryzen 5 4500 3.60GHz 6 Çekirdek Ram:2x Corsair Vengeance LPX 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz Anakart: Asus Prime B550M-K DDR4
Verfication failed: (0x1A) Security Violation hatasını bilgisayarıma Nobara Linux'unu kurarken alıyorum, Secure Boot kendini kendisi etkinleştiriyor, nasıl çözerim?

Çözüm
Sorun bendeymiş laptopumun bios pili bitmiş o yüzden sürekli bios ayarları sıfırlanıyor bende Security Violation u devre dışı bırakmak gerekmeyen Fedora KDE linux u kurdum.
Dualboot yapacaksan ve BitLocker açık ise önce BitLocker'ı kapat. Daha sonra BIOS'u sıfırla ("set as default settings" gibi bir yazı olmalı), kaydedip çık. Sonra yeniden BIOS'a girip Secure Boot'u kapat ve USB'ni yeniden boot edip dene.

Sorun bendeymiş laptopumun bios pili bitmiş o yüzden sürekli bios ayarları sıfırlanıyor bende Security Violation u devre dışı bırakmak gerekmeyen Fedora KDE linux u kurdum.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…