Noctua 4080 sistem alınır mı?

Sistem güzel. Fiyatı hakkında kendim toplamadan bir şey diyemem ama bence fazla. Bir de ekran kartı çok kötü gözüküyor. İsterseniz bütçe belirtin bir bakalım ne yapabiliriz. (Sistemde soğutucu yok)

Adını Noctua sistem koymaları saçma olmuş. Sadece ekran kartı Noctua. Diğer modellere göre ekran kartı biraz kabadır. Fakat çok sağlam soğutur. Ama diğer modellere göre açık ara çok daha pahalı değer mi orasını bilemem.

O ekran kartı çok güzel soğutması iyi de bence o fiyatlar verilmeyebilir ya ne bileyim 7800x3D ile başka model 4080 bakılabilir Noctua özel sürüm olduğundan fiyatı ona göre yüksek çekiyorlar ama şimdi bu da özel sistem olduğundan ucuzda olabilir bilemedim.

Bir arkadaşa 60K'ya 4070Tİ 7900X sistem topladık. 7900X biraz düşürülüp veya bütçe varsa düşürülmeden direk 5 k falan ekleyip 4080 + 7900X yapılabilir.

72 binli rakamlara çıkabilirim en fazla. Bu sisteme sıvı soğutma ve ekstra RAM ekleyince 72 bin kusur oluyor. RAM tek 16 GB kullanılmış Dual yapmamışlar 2x16 yapıp almak lazım 72 bine çıkıyor fiyat. Sırf ekran kartına gidiyor para. Başka numarası yok. Ben montajdan anlamadığım için tek tek toplama yerine hazır bakıyorum. Güya daha uygun olması lazım ama daha pahalı çıkıyor. Şaşırdım iyice.

Dostum acele etmene pek gerek yok bazen çok güzel indirimler geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…