slmnblvck Kilopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 328 Makaleler 1 11 Şubat 2019 #1 İlanlarda iki tane seçim hakkım var. 1. Noctua NF-A8 80MM 2. Cooler Master Hyper 212 Evo İşlemci: i7 7700 kullanıyorum. Önerileriniz nedir? Fiyat 160 Lira Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2019
İlanlarda iki tane seçim hakkım var. 1. Noctua NF-A8 80MM 2. Cooler Master Hyper 212 Evo İşlemci: i7 7700 kullanıyorum. Önerileriniz nedir? Fiyat 160 Lira
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2019 #2 İlk attığınız kasa fanı. İkinci attığınız işlemci soğutucusu. Neyi karşılaştırıcağız anlamadım.
slmnblvck Kilopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 328 Makaleler 1 11 Şubat 2019 #3 Darkisback dedi: İlk attığınız kasa fanı. İkinci attığınız işlemci soğutucusu. Neyi karşılaştırıcağız anlamadım. Genişletmek için tıkla... Adam ilanda Cpu cooler yazdı ben de sorayım dedim
Darkisback dedi: İlk attığınız kasa fanı. İkinci attığınız işlemci soğutucusu. Neyi karşılaştırıcağız anlamadım. Genişletmek için tıkla... Adam ilanda Cpu cooler yazdı ben de sorayım dedim
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2019 #4 Noctua NH-U14S Intel Amd Uyumlu İşlemci Soğutucu Soğutucu olarak bunu öneririm. Daha uygun fiyatlısını isterseniz, bunu alabilirsiniz. İlk attığım daha başarılıdr ama bu da idare eder. Noctua NH-U12S SE-AM4 AMD Ryzen İşlemci Soğutucu kampanyalı Noctua NH-U12S SE-AM4 AMD Ryzen İşlemci Soğutucu özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al. www.sanalmarketim.com
Noctua NH-U14S Intel Amd Uyumlu İşlemci Soğutucu Soğutucu olarak bunu öneririm. Daha uygun fiyatlısını isterseniz, bunu alabilirsiniz. İlk attığım daha başarılıdr ama bu da idare eder. Noctua NH-U12S SE-AM4 AMD Ryzen İşlemci Soğutucu kampanyalı Noctua NH-U12S SE-AM4 AMD Ryzen İşlemci Soğutucu özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al. www.sanalmarketim.com
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 11 Şubat 2019 #5 Darkisback dedi: Noctua NH-U14S Intel Amd Uyumlu İşlemci Soğutucu Soğutucu olarak bunu öneririm. Daha uygun fiyatlısını isterseniz, bunu alabilirsiniz. İlk attığım daha başarılıdr ama bu da idare eder. Noctua NH-U12S SE-AM4 AMD Ryzen İşlemci Soğutucu kampanyalı Noctua NH-U12S SE-AM4 AMD Ryzen İşlemci Soğutucu özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al. www.sanalmarketim.com Genişletmek için tıkla... 450-500 ₺ sırf markası Noctua diye o modellere verilmez.
Darkisback dedi: Noctua NH-U14S Intel Amd Uyumlu İşlemci Soğutucu Soğutucu olarak bunu öneririm. Daha uygun fiyatlısını isterseniz, bunu alabilirsiniz. İlk attığım daha başarılıdr ama bu da idare eder. Noctua NH-U12S SE-AM4 AMD Ryzen İşlemci Soğutucu kampanyalı Noctua NH-U12S SE-AM4 AMD Ryzen İşlemci Soğutucu özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al. www.sanalmarketim.com Genişletmek için tıkla... 450-500 ₺ sırf markası Noctua diye o modellere verilmez.
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2019 #6 Kendi bildiğim ürün diye önerdim. Cooler Master hiç kullanmadım. Noctua bence fiyatını hakeden bir ürün.
Kendi bildiğim ürün diye önerdim. Cooler Master hiç kullanmadım. Noctua bence fiyatını hakeden bir ürün.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 11 Şubat 2019 #7 Noctua kalitesine lafım yok ama soğutucu olarak NH-D15/D15SE hariç diğer soğutucuları gereğinden fazla pahalı olduğu için pek önermem. Kasa fanı olarak Noctua'nın her modeli ihtiyaca göre alınabilir.
Noctua kalitesine lafım yok ama soğutucu olarak NH-D15/D15SE hariç diğer soğutucuları gereğinden fazla pahalı olduğu için pek önermem. Kasa fanı olarak Noctua'nın her modeli ihtiyaca göre alınabilir.