Noctua NF-P12 Fan geldi! (Resim ve Video)

Söylediğim gibi benim için bu bir hobi, eğlence; ilgi alanlarım hakkında araştırıp karşılıklı yorum yazarak kendime katkıda bulunuyorum.

Umarım başarılı olursun, Youtube kanalını müzikteki çalışmalarında mutlaka kullan ve net yarı profesyonel yüksek kalite ses kaydıyla yüklemeye çalış. Bunuda bir yandan webcam HD 720p çekerken diğer yandan orta halli mikrofonla mp3 128-320kbps kaydedip Video montaj programı ile düzenleyip birleştirerek yap.

Tabi bunun stüdyo ortamında çok farklı yöntemleri ve ileri düzeyleri vardır ben en basiti ve ilk aklıma gelen şekliyle söyledim.
Forumdaki Müzik bölümünde çalışmalarını paylaşmayı unutma, orada gözümden kaçmaz.

Evet dediğin gibi bir imkanım var, şuan iPad ile kayıt yapıyorum, zaten üniversiteye girdikten sonra yani yaklaşık 1 ay sonra bir stüdyo açacağım . İşe falanda başladım işte bar organizasyon falan elimden geldiği kadar kazanmaya çalışıyorum işi ilerleteceğim

Valla Abi'm ekledim ama ne yapayım? :/

- - - Güncellendi - - -

- - - Güncellendi - - -

- - - Güncellendi - - -

- - - Güncellendi - - -

- - - Güncellendi - - -

- - - Güncellendi - - -

- - - Güncellendi - - -

- - - Güncellendi - - -

- - - Güncellendi - - -

All tarafı bir fan için bu kadar büyük kutu içeriğimi olur arkadaş.

Waow kardeşim çok teşekkür ederim, eğer iznin olursa seninle iletişim kurmak istiyorum, arkadaş olursak paylaşacak çok şeyimiz olur görüşündeyim

- - - Güncellendi - - -

Hayırlı olsun, soğuk soğuk kullanman dileğimle.
Teşekkür ederim kardeşim umarım daha iyileri senin olur

- - - Güncellendi - - -

All tarafı bir fan için bu kadar büyük kutu içeriğimi olur arkadaş.
Herşeyiyle mükemmel dostum ve kesinlikle A kalite. Fiyatı 61 tl. Gerçekten her ayrıntı düşünülerek yapılmış, biraz araştırırsan bana hak vereceksin.

Valla ürettiğin sürece paylaşabiliriz zevkli insanlarla tanışmaktan memnun olurum.
Forumda 500 mesaj sınırı olduğu için ancak Facebook adresi üzerinden olabilir. Eğer Facebook profilin varsa Youtube kanalıma gir oradanda çok aktif olmasamda Facebook profilimi tıklayabilirsin.
IQRI - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…