Noctua NH-D14 ve G.SKILL F3-14900CL9D-8GBXL Montajda Sorun yaratır mı?

RamsesJX

Kilopat
Arkadaşlar iyi akşamlar, almayı planladığım Akasa'dan vazgeçip Noctua marka soğutuculara geçmeyi planlıyorum. Kafamda bir soru işareti belirdi acaba işlemci soğutucusu büyük gelir de RAM'lerin yerleri kapanabilir mi diyerekten. Bende size sormayı uygun buldum. Sizce bu linklerini atacağım işlemci soğutucusu ve RAM'ler arasında herhangi bir sıkıntı doğar mı ? Yoksa güzel güzel kullanabilir miyim? Ayrıca sizlerden işlemci soğutucusu hakkında da bir yorum isteyeceğim.

Öncelikle kasa: CORSAIR - Corsair CC-9011011-750CX Carbide Series 400R Mid Tower Siyah CX 750W Kasa - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş

İşlemci soğutucusu: NOCTUA - Noctua NH-D14 Çift Fanlı Sessiz Cpu Soğutucu Intel Lga1366 Lga1156 Lga1155 Lga775 ; AMD AM2 AM2+ AM3 FM1 - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş

Anakart: ASUS - Asus M5A97 EVO R2.0 Amd 970 DDR3 2133MHz Sata3 Usb3.0 16x AM3+ - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş

Ram: G.SKILL - G.SKILL F3-14900CL9D-8GBXL RipjawsX DDR3 1866Mhz CL9 8GB (2x4GB) DUAL - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş

Umarım sorun çıkmaz...

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutmada "Noctua" farkı tartışılmaz! Kesinlikle kendini fazlası ile kanıtlamış bir marka ve ürünleri gerçekten çok iyi...

Bende düşünmüştüm, sorun çıkmaz öyleyse.

Arkadaşlar küçük bir ayrıntı yakaladım, sanırım GSkill ramleride sorunsuz kullanabiliyorum.

http://www.sanalmarketim.com/urun/9...Lga1156-Lga1155-Lga775-;-AMD-AM2-AM2+-AM3-FM1

Soğutucunun ürün bilgileri bölümünde şöyle bir yazı var.

''Yüksekliği max 4.6 cm olan belleklerle kullanılabilir (ram soğutucunun altında kalsa bile). Patriot Viper I, Viper II, Sector5, Gaming serileri ile uyumluluğu tarafımızca test edilmiştir.''

Bende bu yazıyı okuduktan sonra alacağım ramin sitesinden tüm özelliklerine baktım.

http://www.gskill.com/products.php?index=378&c1=&c2=&search=UmlwSmF3cw==

Uzunluk olarak 40 mm'den bahsediliyor yani 4 cm sorunsuz olarak kullanabiliyorum büyük ihtimalle ama emin olamadım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…