Noctua NH-U12s AM5 ile uyumlu mu?

Oxygenium

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, elimde Noctua markasının NH-U12s model kule tipi soğutucusu var. Birkaç yıldır i7-8700 ile kullanılıyor. Ama artık AM5 bir sisteme geçiyorum. R5 7500F ıle kullanmak istiyorum. Bu model doğrudan AM5 için uyumlu değil. Ama AM4 dönüşüm kitleri mevcut aşağıdaki linkte bulunan kiti satın alsam B650M anakart ile kullanabilirim diye düşünüyorum. Ama emin olamadım. Sorunsuz çalışır mı?

Dönüşüm kiti: NOCTUA NM-AM4-UxS AM4 (NH-U14S,NH-U12S,NH-U9S için) kutusuz İÅlemci soÄutucusu kiti - inventus

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürününüz eğer Ocak 2019 sonrası üretimi ise doğrudan AM4 kiti ile kullanabilirsiniz. Değil ise attığınız linkteki ürünle kullanabilirsiniz.

"SE-AM4 modellerinin yanı sıra 01/2019 tarihinden itibaren satın alınan tüm Noctua çok soketli soğutucuların zaten soket AM5'i desteklemektedir."

Ürününüz eğer ocak 2019 sonrası üretimi ise doğrudan AM4 kiti ile kullanabilirsiniz. Değil ise attığınız linkteki ürünle kullanabilirsiniz.

"SE-AM4 modellerinin yanı sıra 01/2019 tarihinden itibaren satın alınan tüm Noctua çok soketli soğutucuların zaten soket AM5'i desteklemektedir."

2018 yılında satın alındı ama kit ile kullanılabilir ise hiç sorun yok teşekkür ederim cevabınız için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı