Noctua NH-U12s Redux alınır mı?

38life

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf Gamıng B550M-E * AMD Ryzen 5 5600 * Artctic Freezer 34 E-sport DUO * Intel ARC A770 * 2x 16GB Apacer Panther ddr4 3600 * Corsair MP600 PRO XT 1 TB Gen4 PCIe x4 NVMe M.2 SSD * Samsung 860 EVO 500GB SSD * Seagate Barracuda 1TB HDD * Zalman Z11 Plus * Gigabyte M34WQ
RAM
Apacer panther ddr4 3600
Ekran kartı
GTX 970
Anakart
ASUS TUF GAMING B550M-E
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600
Merhaba, yeni işlemci aldım (5600) birkaç haftadır stok soğutucu ile kullanıyorum ama FIFA oynarken bile 80 üstüne çıkıyor. Webde gezerken de bazen yorucu sitelere girdiğimde ve çok sekme açıksa 70 derecelere çıkıyor. O yüzden bir soğutucu almak istiyorum.

Araştırma yaparken Noctua NH-U12s Redux modeli dikkatimi çekti. Bu ürün Amazon'da resmi satıcıda yaklaşık 1 yıldır aynı fiyatta. 771 TL. Shipping ile 940 TL'ye geliyor. Bildiğiniz gibi son 1 yılda her şeyin fiyatı çok arttı. Diğer soğutucu modellerin hemen hepsi son 1 yılda büyük fiyat artışı yaşamışken bu ürünün fiyatı sabit kalmış. Dolayısı ile ucuz kalmış gibi görünüyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Bu fiyata bu ürün ucuzdur diyebilir miyiz?

Bütçemin maksimumu bu. 1000 TL üstüne çıkamak istemiyorum. Diğer yandan mahallemde ara ara alışverip yaptığım bir bilgisayarcı var. Israrla Gametech Freezer Pro HD120 almamı söylüyor. 400 TL'ye satıyor. İnternette kullanıcı yorumlarına baktığım kadarıyla performansından herkes memnun olsa da çoğu insan fazla ses yaptığını söylemiş. Aradaki farka değecek bir performans farkı var mıdır? Yorumlarınızı bekliyorum.

Geçen ay 1200'e deepcool LE500 marrs aldım 240mm sıvı soğutma şimdi zart zurt markalar 1500TL olmuş fiyatına göre gayet iyi dostum memnun edecektir OC ile işin yoksa birçok kule tipi soğutucu seni memnun edecektir.

1400TL'ye teknbiyotik de Arctis Freezer 34 Duo var ona da bakabilirsin bütçen el verirse.

Geçen ay 1200'e deepcool LE500 marrs aldım 240mm sıvı soğutma şimdi zart zurt markalar 1500TL olmuş fiyatına göre gayet iyi dostum memnun edecektir OC ile işin yoksa birçok kule tipi soğutucu seni memnun edecektir.

1400TL'ye teknbiyotik de Arctis Freezer 34 Duo var ona da bakabilirsin bütçen el verirse.
OC ile şuanlık işim yok ama gelecekte olabilir. Ben aldığım ürünleri uzun soluklu kullanmayı seviyorum çünkü. İleride işlemcinin yetersiz olduğunu düşünürsem OC yaparım.

Arctic Freezer 34 Duo benim de dikkatimi çekmişti, yorumları vs. gerçekten iyi ama o fiyatlar biraz fazla kaçıyor bana. Kasa fanlarını değiştirme ihtimalim de var duruma göre. Kasa 10 yıllık, fanları da öyle :)

OC ile şu anlık işim yok ama gelecekte olabilir. Ben aldığım ürünleri uzun soluklu kullanmayı seviyorum çünkü. İleride işlemcinin yetersiz olduğunu düşünürsem OC yaparım.

Arctic Freezer 34 Duo benim de dikkatimi çekmişti, yorumları vs. gerçekten iyi ama o fiyatlar biraz fazla kaçıyor bana. Kasa fanlarını değiştirme ihtimalim de var duruma göre. Kasa 10 yıllık, fanları da öyle :)

Noctua da sizi memnun edecektir o fiyat bandında sıfırda kaliteli ürün kalmadı artık.

OC ile şuanlık işim yok ama gelecekte olabilir. Ben aldığım ürünleri uzun soluklu kullanmayı seviyorum çünkü. İleride işlemcinin yetersiz olduğunu düşünürsem OC yaparım.

Hocam istersen ve de bütçen yetiyorsa alabilirsin ama bence 500 600 liralık kule tipi soğutucular işini görecektir, 214xt , perfan 120, reeven hans gibi modelleri alabilirsin.

Soğutucuyu kullanmadım ama fanları muhteşem, o soğutucunun fanlarını kasama ve sıvı soğutucuma taktım. Sonuç çok iyi. Hatta sıvı soğutucu aldığım için pompa sesinden dolayı hava soğutucu alsaydım keşke diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı