En son böyle bir şey yazmıştınız buna binaen cevap veriyorum.
Buraya sizin yardım istemek için geldiğiniz gibi bende size yardım etmek için geliyorum ta ki mesajınızı görene kadar.
Ben bu veya başka forumlar veya discordda düzgünce yardım isteyen bir kişiye ters davrandığımı hatırlamıyorum.
Ama soru böyle olunca bizimde biraz sinirlerimiz bozuluyor yani ne buraya gelmeden bir araştırılma yapılmış, ne kod paylaşılmış. Armut piş ağzıma düş der gibi oluyo.
Bilemiyorum belki yaptığım yanlıştır ama bana küçükken forumlarda böyle davranıldı bende biraz üzüldüm ama bunlara inat çalışmalıyım diye devam ettim büyünce haklı olduklarını düşündüm ama bu tabi benim düşüncem. Yanlış olduğunu düşünüyorsanız belirtebilirsiniz.
Ne saçmalıyorsun demişsiniz. Benim mesajımdan çıkarabileceğiniz en az 2 tane bilgi var:
1-İnternette bunun çözümü var çok kolay bulabilirsiniz
2-Kodunuzu atarsanız size daha rahat yardımcı oluruz
Sizin mesajınızda ise sadece hatayı (bide kullanıcı adınızı ) görebiliyoruz. Yani bize bu kadar bilgi vercekseniz nolur saçmalayın.
Neyse çözüme geçmeden önce şunu belirtmek isterim discord.js yi 11. versiyondan sonra kullanmayı bıraktım sadece haberlerde falan denk geldim o yüzden tam emin değilim çözümden.
Şimdi yeni sürümlerde intent diye bir şey var yetki gibi sallıyorum mesaj atma, mesaj okuma vb.
Bunları discord dev portaldan seçiyorsun.
Kodun içinde sallıyorum mesaj okuma kullanıyorsunuz ama yukarda clienti tanımlarken bu intenti tanımlamadıysanız bu hatayı alırsınız. Peki nasıl tanımlıyoruz:
JavaScript:
const client = new Client({
intents: [
Intents.FLAGS.GUILDS,
Intents.FLAGS.GUILD_MESSAGES,
// Diğer Intent'leri buraya ekleyebilirsiniz
]
});
Tabi discordjs sürümünden sürümüne değişiklik gösteriyor. Çözemezseniz kodunuzu ve discordjs sürümünüzü belirtip geri dönüş yapabilirsiniz.
En son böyle bir şey yazmıştınız buna binaen cevap veriyorum.
Buraya sizin yardım istemek için geldiğiniz gibi bende size yardım etmek için geliyorum ta ki mesajınızı görene kadar.
Ben bu veya başka forumlar veya Discord'da düzgünce yardım isteyen bir kişiye ters davrandığımı hatırlamıyorum.
Ama soru böyle olunca bizim de biraz sinirlerimiz bozuluyor yani ne buraya gelmeden bir araştırılma yapılmış, ne kod paylaşılmış. Armut piş ağzıma düş der gibi oluyor.
Bilemiyorum belki yaptığım yanlıştır ama bana küçükken forumlarda böyle davranıldı bende biraz üzüldüm ama bunlara inat çalışmalıyım diye devam ettim büyünce haklı olduklarını düşündüm ama bu tabii benim düşüncem. Yanlış olduğunu düşünüyorsanız belirtebilirsiniz.
Ne saçmalıyorsun demişsiniz. Benim mesajımdan çıkarabileceğiniz en az 2 tane bilgi var:
1-internette bunun çözümü var çok kolay bulabilirsiniz.
2-kodunuzu atarsanız size daha rahat yardımcı oluruz.
Sizin mesajınızda ise sadece hatayı (bir de kullanıcı adınızı ) görebiliyoruz. Yani bize bu kadar bilgi vercekseniz ne olur saçmalayın.
Neyse çözüme geçmeden önce şunu belirtmek isterim discord.js yi 11. versiyondan sonra kullanmayı bıraktım sadece haberlerde falan denk geldim o yüzden tam emin değilim çözümden.
Şimdi yeni sürümlerde intent diye bir şey var yetki gibi sallıyorum mesaj atma, mesaj okuma vb.
bunları Discord dev portaldan seçiyorsun.
Kodun içinde sallıyorum mesaj okuma kullanıyorsunuz ama yukarıda Client'i tanımlarken bu intenti tanımlamadıysanız bu hatayı alırsınız. Peki nasıl tanımlıyoruz:
JavaScript:
const client = new Client({
intents: [
Intents.FLAGS.GUILDS,
Intents.FLAGS.GUILD_MESSAGES,
// Diğer Intent'leri buraya ekleyebilirsiniz.
]
});
Tabii discordjs sürümünden sürümüne değişiklik gösteriyor. Çözemezseniz kodunuzu ve discordjs sürümünüzü belirtip geri dönüş yapabilirsiniz.