Node Express'te admine özgü işlemler nasıl yapılır?

Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Arkadaşlar Node Express mongo mongoose ejs kullanıyorum. Ben istiyorum ki sadece giriş yapabilen kişilerin gördüğü yerler olsun. Bunu nasıl yapabilirim? Ejs neredeyse hiç bilmiyorum. Şunu kullan, bunu kullan, derseniz onu da kullanabilirim.

Bahsettiğin şey Authorization. Birazcık kendin araştır ki bunu yapabiliyorsun, olmadı buradan yardımcı olalım. Eskiden sorduğun soruları da hatırlıyorum, kendini geliştiriyorsun bayağı, tebrik ediyorum seni.

Sadece giriş yapabilenlerin gördüğü yerler demişsin ben yanlış anlamışım seni, login olamadığında uygulamaya giremeyecek bir yapı oluşturmadın sanırım?

JWT kullanarak authorization yapabilirsiniz, sonrasında middleware ile token kontrollerini sağlayabilirsiniz. Daha gelişmiş bir senaryo için ise kullanıcılara roller atamanız gerekir (Bknz: mod, editor, admin, üye).

Teşekkürler .Evet,işte onu araştırıyorum elimden geldiğince birde buradan yardım alayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…