Çözüldü Node index.js hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pismaniyee

Hectopat
İlk yazdığım kodu PowerShell'de çalıştırabiliyorum çalıştı diyor. Ama 2. kod hem çalıştı diyor hem hata veriyor. İki kodu aynı yere yazıncada çalışmıyor. Sorunu nasıl çözerim?
1686423481837.png

1686423514325.png

1686423525865.png

Çözüm
Hata /commands adlı klasörü botun bulamamasından kaynaklanıyor. Eğer klasörün ismini değiştirdiyseniz veya klasörü taşıdıysanız ondan kaynaklı olabilir.

Bu arada kamu spotu: Hazır altyapı kullanmayın, işi öğrenin.
Evet commands klasörü vardı gereksizdir diye silmiştim. Çok teşekkür ederim. Öğrenme kısmına gelince nasıl öğreneceğimi bilmiyorum tam olarak. Bazen direkt kopyala yapıştır yapmıyorum kendim yazarak alışmaya çalışıyorum.

Evet commands klasörü vardı gereksizdir diye silmiştim. Çok teşekkür ederim. Öğrenme kısmına gelince nasıl öğreneceğimi bilmiyorum tam olarak. Bazen direkt kopyala yapıştır yapmıyorum kendim yazarak alışmaya çalışıyorum.
Hocam aman yapmayın, commands klasörü direkt komutların işlendiği yer :D

Kopyala/yapıştır yapmanızda sorun yok, ancak neyi yapıştırdığınızı bilin ve yeri gelince kendinizde bir şeyler yazmayı öğrenin.. çok daha zevkli oluyor.

Eris kullanarak yaklaşık 2 yıldır Discord botu yazıyorum, hala for döngüsü için w3schools'tan bakıyorum :D Kopyalamada sorun yok.. dediğim gibi işi öğrenin yeterli.

Hocam aman yapmayın, commands klasörü direkt komutların işlendiği yer :D

Kopyala/yapıştır yapmanızda sorun yok, ancak neyi yapıştırdığınızı bilin ve yeri gelince kendinizde bir şeyler yazmayı öğrenin.. çok daha zevkli oluyor.

Eris kullanarak yaklaşık 2 yıldır Discord botu yazıyorum, hala for döngüsü için w3schools'tan bakıyorum :D Kopyalamada sorun yok.. dediğim gibi işi öğrenin yeterli.
Evet kendim yazmak hoşuma gidiyor. Öğrenmeye çalışıyorum direkt kopyala yapıştır geç yapmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı