Pismaniyee
Hectopat
İlk yazdığım kodu PowerShell'de çalıştırabiliyorum çalıştı diyor. Ama 2. kod hem çalıştı diyor hem hata veriyor. İki kodu aynı yere yazıncada çalışmıyor. Sorunu nasıl çözerim?
Hocam aman yapmayın, commands klasörü direkt komutların işlendiği yerEvet commands klasörü vardı gereksizdir diye silmiştim. Çok teşekkür ederim. Öğrenme kısmına gelince nasıl öğreneceğimi bilmiyorum tam olarak. Bazen direkt kopyala yapıştır yapmıyorum kendim yazarak alışmaya çalışıyorum.
Evet kendim yazmak hoşuma gidiyor. Öğrenmeye çalışıyorum direkt kopyala yapıştır geç yapmıyorum.Hocam aman yapmayın, commands klasörü direkt komutların işlendiği yer
Kopyala/yapıştır yapmanızda sorun yok, ancak neyi yapıştırdığınızı bilin ve yeri gelince kendinizde bir şeyler yazmayı öğrenin.. çok daha zevkli oluyor.
Eris kullanarak yaklaşık 2 yıldır Discord botu yazıyorum, hala for döngüsü için w3schools'tan bakıyorumKopyalamada sorun yok.. dediğim gibi işi öğrenin yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.