Node.JS Cannot find module 'discord.js' hatası

0.0_lucas

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci; i7 12700K
RAM; Kingston Fury Beast 32 GB 3200 MHz DDR4 CL16
Ana Kart; ASUS B660M - E D4 3600MHz
Ekran Kartı; RX6750XT 12GB
Sıvı Soğutucu; MSI MAG CORELIQUID P360 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Meslek
Meslek Lisesi Yazılım Öğrencisi
Selam arkadaşlar. Discord bot kodları ile vesaire uğraşıyorum. Videoda gösterdiği gibi NPM install yazıyorum indikten sonra Node. Yazıyorum ama hata alıyorum. Biraz önce Node.JS'nin V21'ini kurdum yine aynı hata.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. Discord bot kodları ile vesaire uğraşıyorum. Videoda gösterdiği gibi NPM install yazıyorum indikten sonra Node. Yazıyorum ama hata alıyorum. Biraz önce Node.JS'nin V21'ini kurdum yine aynı hata.

npm install discord.js yazmanız gerekiyor. Hazır altyapı ise npm install yazın. Size tavsiyem önerilen sürümünü kullanmaniz olacaktır.

JavaScript:
npm install discord.js

Bunu yazın.

JavaScript:
npm install discord.js

Bunu yazın.
az önce denedim olmadı ama yüklerken ekran error ile doluyor

npm install discord.js yazmanız gerekiyor. Hazır altyapı ise npm install yazın. Size tavsiyem önerilen sürümünü kullanmaniz olacaktır.

Videodaki arkadaşın önerdiği sürüm V16 ve üstü ve bot V14.

Az önce denedim olmadı ama yüklerken ekran error ile doluyor.

Videodaki arkadaşın önerdiği sürüm V16 ve üstü ve bot v14.

Node.js'yi bilgisayarınızdan kaldırın. Daha sonra Node.js'nin recommended (önerilen) sürümünü indirin, kurun.

Videodaki arkadaşın önerdiği sürüm V16 ve üstü ve bot v14.

Tamam hocam, recommended (önerilen) versiyon yeterli olacaktır.

Node.js'yi bilgisayarınızdan kaldırın. Daha sonra Node.js'nin recommended (önerilen) sürümünü indirin, kurun.

Oldu sağol.

Tamam hocam, recommended (önerilen) versiyon yeterli olacaktır.Tekrar bozuldu hocam olmadı.

Tekrar hata veriyor hoca molmuyor.

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• 123456789.png
    53,1 KB · Görüntüleme: 159

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…