app.js dosyasına import etmek istediğiniz ping.js'in dosya yolunda bir hata var gibi duruyor. Explorer kısmındaki proje dosyaların görüntüsünü atar mısınız?
Ayrıca app.js'teki import kodlarınızıda ekleyin.
neyi eklemem lazim importa tam olarak anlayamadım?app.js dosyasına import etmek istediğiniz ping.js'in dosya yolunda bir hata var gibi duruyor. Explorer kısmındaki proje dosyaların görüntüsünü atar mısınız?
Ayrıca app.js'teki import kodlarınızıda ekleyin.
ping.js dosyasını import ettiğiniz kod. app.js'in en üst kısmına yazmışsınızdır muhtemelen. Hatada ping.js dosya yolunda bir problem olduğunu anladım ben.
ping.js dosyasını import ettiğiniz kod. app.js'in en üst kısmına yazmışsınızdır muhtemelen. Hatada ping.js dosya yolunda bir problem olduğunu anladım ben.
@c0rle1 discord için bot yazıyorsunuz sanırım, hakim değilim. category ve file'dan ne değerleri geldiğini de bilmiyorum, fakat 17. satırda başlayan forEach kısmında dosya yolu veriyorsunuz 20.satırda ise ping.js dosyasını import etmek istediğinizde dosya yolunda bir hata var diyor.
Benim tahminim 17. satırda içine gireceğiniz klasör adını tanımlamışsınız sanırım onun altında bir daha tanımlamanıza gerek olmaması lazım. Yoksa ./commands/Bot/ping.js dosya yolu doğru.
20. satırdaki './commands/' kısmını silip deneyin. Doğru olmayabilir dediğim gibi bilmiyorum tam olarak bilen arkadaşlar daha net cevap verecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.