LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.715 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 10 Temmuz 2024 #11 ANON1M dedi: Hocam başka önerebileceğiniz uygun fiyatlı servis var mı? Digital Ocean kullanacaktım ama Papara gibi ödeme cihazlarına izin vermiyor, ücretsiz sürümü olursa da çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bildiğim ücretsiz başka hizmet yok.
ANON1M dedi: Hocam başka önerebileceğiniz uygun fiyatlı servis var mı? Digital Ocean kullanacaktım ama Papara gibi ödeme cihazlarına izin vermiyor, ücretsiz sürümü olursa da çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bildiğim ücretsiz başka hizmet yok.
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.123 Çözümler 12 10 Temmuz 2024 #12 LazJedi dedi: Bildiğim ücretsiz başka hizmet yok. Genişletmek için tıkla... Hocam uygun fiyatlı da olur, 1 aylık deneme sürümü gibi şeyler de olur. Öneriniz var mı?
LazJedi dedi: Bildiğim ücretsiz başka hizmet yok. Genişletmek için tıkla... Hocam uygun fiyatlı da olur, 1 aylık deneme sürümü gibi şeyler de olur. Öneriniz var mı?
O oZayi Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #13 Myssql li porjeniz varsa cpanel problem yaratır dediğim firmadan plesk panelli alırsanız sorun yaşamazsınız.
Myssql li porjeniz varsa cpanel problem yaratır dediğim firmadan plesk panelli alırsanız sorun yaşamazsınız.
O oiu Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 90 Çözümler 1 16 Ağustos 2024 #14 ANON1M dedi: Hocam uygun fiyatlı da olur, 1 aylık deneme sürümü gibi şeyler de olur. Öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... adda.net.tr
ANON1M dedi: Hocam uygun fiyatlı da olur, 1 aylık deneme sürümü gibi şeyler de olur. Öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... adda.net.tr
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 16 Ağustos 2024 #15 Hocam Linux server olsun. Nginix ile port yönlendirme yap yada doğrudan static siteyi yay. Brolve'den server aldım 69 TL'ye, onu kullanıyorum ben güzel. React ve Springboot ile yazdığım siteyi yayınladım orada. Son düzenleme: 16 Ağustos 2024
Hocam Linux server olsun. Nginix ile port yönlendirme yap yada doğrudan static siteyi yay. Brolve'den server aldım 69 TL'ye, onu kullanıyorum ben güzel. React ve Springboot ile yazdığım siteyi yayınladım orada.