Node.js için VPS önerisi

Jibijeb

Hectopat
Jskişisel sitem için VPS kiralamam gerekiyor. Node.js tabanlı olacağı için VPS mantıklı geliyor.

Fakat nereden kiralamak mantıklı emin değilim. F/P olarak deneyip önereceğiniz bir yer var mı?

Yurt dışı trafiği için de Türkiye için de stabil pingler alabileceğim zaman zaman da olsa bağlantı problemleri yaşatmayacak bir saplayıcı olursa sevinirim.

Dipnot: Hetzner kullanan oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hetzner de olur. Ben OVH kullanıyorum. Veri merkezi seçeneği bol. Dünyanın en büyüklerinden biri. Sitem yaklaşık 1 senedir Almanya veri merkezinde hizmet veriyor. Güncelleme yapmam dışında hiç kesinti olmadı.

Ovh'de güzel, Hetzner'de güzel, Digitalocean'da güzel. Tamamen senin seçimin. Fakat ben bunların arasında 1. sıraya Alwyzon'u koyuyorum çünkü 5€'luk paketinde bile, OVH'da 100€'luk VDS'de kullanılan 3000mbps internet hızı mevcut.

Saplayıcı kısmı sağlayıcı olacak ilk önce düzeltim

Hetzner gayet güzeldir şahsen 2 tane sunucum var kalitesine değer bir fiyatı var yurtdışı lokasyon lazımsa kesinlikle hetzner öneririm.

ovhcloud'dan mı bahsediyoruz

Saplayıcı kısmı sağlayıcı olacak ilk önce düzeltim
Fiyatlandırmalara bakılırsa çok yanlış görünmüyor

Hetzner kullanımı ya da ödemesi için sorun çıkıyor mu Türkiyeden?

Alwyzonu görmemiştim. Fiyat olarak aslında evet iyi görünüyor. Hiç problem yaşadınız mı? Türkiye'den ödeme ya erişim konusunda sorun çıkıyor mu?

Hocam yurt dışında bu şekilde yurt dışında yaşayan birisi için fiyatlar gayet normal aslında

VDS Satın Al | En Uygun Fiyatlar ile VDS Sunucu Kirala Türkiye lokasyon olarak önerebilirim yurt dışı ihtiyaçınız yoksa

Alwyzonu görmemiştim. Fiyat olarak aslında evet iyi görünüyor. Hiç problem yaşadınız mı? Türkiye'den ödeme ya erişim konusunda sorun çıkıyor mu?
Hayır, aksine diğerlerinden çok daha hızlı. Ödemeyi ben PayPal üzerinden yapıyorum fakat kart bilgilerinle de düz ödeyebiliyorsun. Ben kartın bilgilerini yazmayı erindiğim için paypala bağladım ordan ödüyor otomatik. VPS'lerdeki ilk 2 paket 2024 yılının en fiyat performans paketleri seçildi dünyada. 16€'luk paketle 1 değil 10 taneye kadar Node.js projesi barındırabilirsiniz hatta 3gbps hızdan dolayı tam yük web socket bile bana mısın dedirtmiyor sunucuya. Bu firmayı bulana kadar canım çıktı Contabo falan halt yemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…