7 78085 Kilopat Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 70 2 Ocak 2022 #1 Merhaba, Node.js ile iyzico entegrasyonunu yaparken sorun yaşıyorum, İyziconun yayınladığı doküman yetersiz. Daha önce entegrasyon konusunda deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba, Node.js ile iyzico entegrasyonunu yaparken sorun yaşıyorum, İyziconun yayınladığı doküman yetersiz. Daha önce entegrasyon konusunda deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Yuuns Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 504 Çözümler 6 Yer Ankara 2 Ocak 2022 #2 Entegrasyondan kastınız nedir? Public API'dan JSON olarak veri mi çekmek istiyorsunuz?
7 78085 Kilopat Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 70 2 Ocak 2022 #3 Yuuns dedi: Entegrasyondan kastınız nedir? Public API'dan JSON olarak veri mi çekmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ödeme sayfasına yönlendirme yapamıyorum, paymentPageUrl'ye yönlendiremedim ne yaptıysam.
Yuuns dedi: Entegrasyondan kastınız nedir? Public API'dan JSON olarak veri mi çekmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ödeme sayfasına yönlendirme yapamıyorum, paymentPageUrl'ye yönlendiremedim ne yaptıysam.
Yuuns Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 504 Çözümler 6 Yer Ankara 2 Ocak 2022 #4 iziyco resmi dokümantasyonundaki adımları uyguladınız mı? Başlangıç | iyzico dev.iyzipay.com
7 78085 Kilopat Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 70 2 Ocak 2022 #5 Yuuns dedi: iziyco resmi dokümantasyonundaki adımları uyguladınız mı? Başlangıç | iyzico dev.iyzipay.com Genişletmek için tıkla... Evet, bu döküman yetersiz maalesef.
Yuuns dedi: iziyco resmi dokümantasyonundaki adımları uyguladınız mı? Başlangıç | iyzico dev.iyzipay.com Genişletmek için tıkla... Evet, bu döküman yetersiz maalesef.