Morena Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 188 Çözümler 6 27 Temmuz 2023 #1 Herkese merhaba. Bir projem için gerekli olan tüm modülleri kurdum fakat aşağıda verdiğim "uws" modülünü kurmama rağmen eksik modül hatasını gideremiyorum ve projem çalışmıyor. Konu hakkında bilgisi olan var mı? JavaScript:Panoya kopyala Error: Cannot find module './uws_win32_108'
Herkese merhaba. Bir projem için gerekli olan tüm modülleri kurdum fakat aşağıda verdiğim "uws" modülünü kurmama rağmen eksik modül hatasını gideremiyorum ve projem çalışmıyor. Konu hakkında bilgisi olan var mı? JavaScript:Panoya kopyala Error: Cannot find module './uws_win32_108'
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 28 Temmuz 2023 #2 package.json dosyasından kontrol edin versiyon uyuşmazlığı vs. olabilir. Artı 0 Eksi
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 479 28 Temmuz 2023 #3 Paketleri doğru şekilde yüklediğinizden emin olun. Eğer sorun yoksa silip yeniden kurun. Artı 0 Eksi
KS KS Morena Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 188 Çözümler 6 28 Temmuz 2023 #4 delikarga dedi: Package. JSON dosyasından kontrol edin versiyon uyuşmazlığı vs. olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ncu kullanarak package.json güncelledim. Package-lock.json dosyasını yeniden oluşturdum fakat sorun aynı. 300319 dedi: Paketleri doğru şekilde yüklediğinizden emin olun. Eğer sorun yoksa silip yeniden kurun. Genişletmek için tıkla... Paketleri npmjs web sitesinden doğruladım herhangi bir sorunla karşılaşmadım silip yeniden kurmayı da denedim sorunum çözülmedi. Hiçbir dork'ta bu sorun görünmemekte. Sorunu çözünce çözümü buraya yazacağım herkese teşekkürler. Artı 0 Eksi
delikarga dedi: Package. JSON dosyasından kontrol edin versiyon uyuşmazlığı vs. olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ncu kullanarak package.json güncelledim. Package-lock.json dosyasını yeniden oluşturdum fakat sorun aynı. 300319 dedi: Paketleri doğru şekilde yüklediğinizden emin olun. Eğer sorun yoksa silip yeniden kurun. Genişletmek için tıkla... Paketleri npmjs web sitesinden doğruladım herhangi bir sorunla karşılaşmadım silip yeniden kurmayı da denedim sorunum çözülmedi. Hiçbir dork'ta bu sorun görünmemekte. Sorunu çözünce çözümü buraya yazacağım herkese teşekkürler.
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 28 Temmuz 2023 #5 node sürümünüz uyumulu değildir belki. LTS sürümü kurup tekrardan dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Morena Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 188 Çözümler 6 29 Temmuz 2023 #6 delikarga dedi: node sürümünüz uyumulu değildir belki. LTS sürümü kurup tekrardan dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Onu da denedim hocam. Yeni sürümlerde kaldırılmıştır diyerek eski sürümleride denedim. Fakat sorunun node veya npm ile olduğunu sanmıyorum. Artı 0 Eksi
delikarga dedi: node sürümünüz uyumulu değildir belki. LTS sürümü kurup tekrardan dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Onu da denedim hocam. Yeni sürümlerde kaldırılmıştır diyerek eski sürümleride denedim. Fakat sorunun node veya npm ile olduğunu sanmıyorum.