SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 22 Mayıs 2021 #1 Ben de bu durumdan dolayı "/g" kullandım. Örneğin şunu yazdım. JavaScript:Panoya kopyala Log("Test ve Test 2".replace("/s/g", "yi")); Hiçbir karakter değişmedi. Bu sorunu nasıl çözerim?
Ben de bu durumdan dolayı "/g" kullandım. Örneğin şunu yazdım. JavaScript:Panoya kopyala Log("Test ve Test 2".replace("/s/g", "yi")); Hiçbir karakter değişmedi. Bu sorunu nasıl çözerim?
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 22 Mayıs 2021 #2 Regex'in "" içerisinde bulunması gerekmiyor. Log("Test ve Test 2".replace(/s/g, "yi")); yeterli olması gerek. Node REPL üzerinde test ettiğim. Evet yazdığım gibi olmalı.
Regex'in "" içerisinde bulunması gerekmiyor. Log("Test ve Test 2".replace(/s/g, "yi")); yeterli olması gerek. Node REPL üzerinde test ettiğim. Evet yazdığım gibi olmalı.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 22 Mayıs 2021 #3 The Anorak dedi: Regex'in "" içerisinde bulunması gerekmiyor. Log("Test ve Test 2".replace(/s/g, "yi")); yeterli olması gerek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, sorun çözüldü.
The Anorak dedi: Regex'in "" içerisinde bulunması gerekmiyor. Log("Test ve Test 2".replace(/s/g, "yi")); yeterli olması gerek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, sorun çözüldü.