C C4a Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 193 Çözümler 2 25 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar Node.js ile bir web sitesi yazdım ve bunun veri işlemleri için MySQL kullandım. Hosting aşamasına geçtim ve hangi hizmeti kullansam karar veremedim. Ayrıca MySQL veritabanını aynı hosting üzerinden VPS gibi kurabilir miyim?
Arkadaşlar Node.js ile bir web sitesi yazdım ve bunun veri işlemleri için MySQL kullandım. Hosting aşamasına geçtim ve hangi hizmeti kullansam karar veremedim. Ayrıca MySQL veritabanını aynı hosting üzerinden VPS gibi kurabilir miyim?
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.639 Makaleler 18 Çözümler 58 4 Şubat 2024 #2 VPS'nin türüne, yazılımına vs. bağlı. Çoğu hostingde bulunuyor MySQL direkt kendi içinde sana link beriyor.
VPS'nin türüne, yazılımına vs. bağlı. Çoğu hostingde bulunuyor MySQL direkt kendi içinde sana link beriyor.
C C4a Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 193 Çözümler 2 12 Şubat 2024 #3 Akif9748 dedi: VPS'nin türüne, yazılımına vs. bağlı. Çoğu hostingde bulunuyor MySQL direkt kendi içinde sana link beriyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ederim.
Akif9748 dedi: VPS'nin türüne, yazılımına vs. bağlı. Çoğu hostingde bulunuyor MySQL direkt kendi içinde sana link beriyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ederim.