M MehmetBeratOzturk Centipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2 2 Ocak 2022 #1 Merhabalar, Database'imde 1 veya 2 tane table tutacağım lightweight bir database aramaktayım. SQLite diye düşündüm. Sizden de bir öneri almak istedim. Çok basit işlerde kullanacağım.
Merhabalar, Database'imde 1 veya 2 tane table tutacağım lightweight bir database aramaktayım. SQLite diye düşündüm. Sizden de bir öneri almak istedim. Çok basit işlerde kullanacağım.
O Opcode Kilopat Katılım 12 Eylül 2017 Mesajlar 78 Yer London / Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Engineer 2 Ocak 2022 #2 Online calisacaksa firebase db cozumu vardi onu onerebilirim. Realtime change vb. algiliyor. Diger turlu SQLite en iyi cozum bence de.
Online calisacaksa firebase db cozumu vardi onu onerebilirim. Realtime change vb. algiliyor. Diger turlu SQLite en iyi cozum bence de.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 2 Ocak 2022 #3 Online olacaksa MongoDB veya Firebase. Online değilse Sqlite iyidir.
M MehmetBeratOzturk Centipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2 2 Ocak 2022 #4 Opcode dedi: Online calisacaksa firebase dB çözümü vardi onu onerebilirim. Realtime change vb. algiliyor. Diger turlu SQLite en iyi cozum bence de. Genişletmek için tıkla... 453476 dedi: Online olacaksa MongoDB veya firebase. Online değilse SQLite iyidir. Genişletmek için tıkla... Yani aslında şöyle olacak bu database sadece serverda çalışacak ve Server'a gelecek her requestte datayı okuyup dönecek siteye.
Opcode dedi: Online calisacaksa firebase dB çözümü vardi onu onerebilirim. Realtime change vb. algiliyor. Diger turlu SQLite en iyi cozum bence de. Genişletmek için tıkla... 453476 dedi: Online olacaksa MongoDB veya firebase. Online değilse SQLite iyidir. Genişletmek için tıkla... Yani aslında şöyle olacak bu database sadece serverda çalışacak ve Server'a gelecek her requestte datayı okuyup dönecek siteye.
roser137 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 1.931 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #5 MongoDB Atlas'a a bakabilirsiniz. Ufak veritabanları için ücretsiz. Firebase'te de belli bir kullanıma kadar ücretsiz diye biliyorum.
MongoDB Atlas'a a bakabilirsiniz. Ufak veritabanları için ücretsiz. Firebase'te de belli bir kullanıma kadar ücretsiz diye biliyorum.