Gustave Le Boon Hectopat Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 351 2 Haziran 2021 #1 MongoDB veritabanı kullanarak ExpressJs ile bir uygulama geliştirdim. Bu uygulamayı ücretsiz olarak yayınlayabileceğim bir hosting hizmeti var mı?
MongoDB veritabanı kullanarak ExpressJs ile bir uygulama geliştirdim. Bu uygulamayı ücretsiz olarak yayınlayabileceğim bir hosting hizmeti var mı?
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 2 Haziran 2021 #2 Heroku?
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 1 Çözümler 44 2 Haziran 2021 #3 Back4app Elastic Beanstalk (AWS) Google App Engine Dokku on Digital Ocean etc. Firebase OpenShift Engine Yard Netlify Docker Kubernetes Bazıları ücretli olabilir.
Back4app Elastic Beanstalk (AWS) Google App Engine Dokku on Digital Ocean etc. Firebase OpenShift Engine Yard Netlify Docker Kubernetes Bazıları ücretli olabilir.
roser137 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 1.931 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #4 En mantıklısı kendi vpsinize kurmanız bence. Edit: Ücretsiz sormuşunuz pardon. O zaman heroku ve Vercel'e bakabilirsiniz.
En mantıklısı kendi vpsinize kurmanız bence. Edit: Ücretsiz sormuşunuz pardon. O zaman heroku ve Vercel'e bakabilirsiniz.
2 257106 Decapat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 940 Makaleler 3 Çözümler 16 2 Haziran 2021 #5 Heroku işinizi görür, Harp ile GitHub pages üzerinden de yayınlayabilirsiniz.
Gustave Le Boon Hectopat Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 351 2 Haziran 2021 #6 roser137 dedi: En mantıklısı kendi vpsinize kurmanız bence. Edit: Ücretsiz sormuşunuz pardon. O zaman heroku ve Vercel'e bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Vercel ile Application Error hatası alıyordum ondan farklı bir hizmet sormuştum. Heroku ile uygulamayı deploy ettim herhangi bir sıkıntı yok erişim sağlayabiliyorum.
roser137 dedi: En mantıklısı kendi vpsinize kurmanız bence. Edit: Ücretsiz sormuşunuz pardon. O zaman heroku ve Vercel'e bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Vercel ile Application Error hatası alıyordum ondan farklı bir hizmet sormuştum. Heroku ile uygulamayı deploy ettim herhangi bir sıkıntı yok erişim sağlayabiliyorum.