S Spellowess Centipat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #11 Nasiil dedi: sudo chown :second_user /dev/ttyUSB0 komutu işe yaradı artık NodeMCU ya sorunsuz program yükleyebiliyorum. Teşekkür ederim.. Genişletmek için tıkla... hocam kodu nereye yapıştırdınız tam olarak
Nasiil dedi: sudo chown :second_user /dev/ttyUSB0 komutu işe yaradı artık NodeMCU ya sorunsuz program yükleyebiliyorum. Teşekkür ederim.. Genişletmek için tıkla... hocam kodu nereye yapıştırdınız tam olarak
N Nasiil Femtopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #12 Spellowess dedi: hocam kodu nereye yapıştırdınız tam olarak Genişletmek için tıkla... Terminal gir.. Yazılı kodu kopyala yapıştır yap enter bastığında işlem tamam.
Spellowess dedi: hocam kodu nereye yapıştırdınız tam olarak Genişletmek için tıkla... Terminal gir.. Yazılı kodu kopyala yapıştır yap enter bastığında işlem tamam.
S Spellowess Centipat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #13 Nasiil dedi: Terminal gir.. Yazılı kodu kopyala yapıştır yap enter bastığında işlem tamam. Genişletmek için tıkla... Windows 11 de mi terminale giriyoruz detaylı açıklayabilir misin ?
Nasiil dedi: Terminal gir.. Yazılı kodu kopyala yapıştır yap enter bastığında işlem tamam. Genişletmek için tıkla... Windows 11 de mi terminale giriyoruz detaylı açıklayabilir misin ?
N Nasiil Femtopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #14 Spellowess dedi: Windows 11 de mi terminale giriyoruz detaylı açıklayabilir misin ? Genişletmek için tıkla... Bu kod Windows için değildir Linux için.. Windows için zaten driver mümkün onu indir kur..
Spellowess dedi: Windows 11 de mi terminale giriyoruz detaylı açıklayabilir misin ? Genişletmek için tıkla... Bu kod Windows için değildir Linux için.. Windows için zaten driver mümkün onu indir kur..
S Spellowess Centipat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #15 Nasiil dedi: Bu kod Windows için değildir Linux için.. Windows için zaten driver mümkün onu indir kur.. Genişletmek için tıkla... Anladım ama Windows için driver kurmama rağmen aynı hatayı alıyorum yine de
Nasiil dedi: Bu kod Windows için değildir Linux için.. Windows için zaten driver mümkün onu indir kur.. Genişletmek için tıkla... Anladım ama Windows için driver kurmama rağmen aynı hatayı alıyorum yine de
N Nasiil Femtopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #16 Spellowess dedi: Anladım ama Windows için driver kurmama rağmen aynı hatayı alıyorum yine de Genişletmek için tıkla... Kurulum akşamlarını yanlış yapıyor olabilirsin ide nin son sürümü değil bir yada iki sürüm öncesini kur. Nodemcu ayarlarını doğru yaptığından emin ol. Başka bir başlık altında benim gibi problemi ekran görüntüsü ile anlatabilirsin
Spellowess dedi: Anladım ama Windows için driver kurmama rağmen aynı hatayı alıyorum yine de Genişletmek için tıkla... Kurulum akşamlarını yanlış yapıyor olabilirsin ide nin son sürümü değil bir yada iki sürüm öncesini kur. Nodemcu ayarlarını doğru yaptığından emin ol. Başka bir başlık altında benim gibi problemi ekran görüntüsü ile anlatabilirsin